Een Spel Downloaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Een Spel Downloaden Naar Uw Computer
Een Spel Downloaden Naar Uw Computer

Video: Een Spel Downloaden Naar Uw Computer

Video: Een Spel Downloaden Naar Uw Computer
Video: HOW TO DOWNLOAD ANY GAME ON PC 2024, Mei
Anonim

Op internet kun je van alles vinden: afbeeldingen, soundtracks, films, games. Ervaren gebruikers hebben geen problemen met het openen en gebruiken van bestanden. Beginners kunnen echter een aantal vragen hebben: hoe download je een spel dat ze leuk vinden naar een computer, hoe installeer je het, welke programma's zijn hiervoor nodig.

Een spel downloaden naar uw computer
Een spel downloaden naar uw computer

Noodzakelijk

uTorrent of soortgelijke applicatie

instructies:

Stap 1

Vaak zijn niet de games zelf op het netwerk geplaatst, maar hun installatiebestanden, installatieprogramma's en de gebruiker downloadt ze. Als de grootte van het installatiebestand niet te groot is, kunt u het downloaden met behulp van de browserdownloader. Om dit te doen, klikt u op de knop Downloaden op de spelpagina, selecteert u de map om het bestand op te slaan en wacht u tot het downloaden is voltooid.

Stap 2

Als het installatiebestand groot is, kan het in verschillende versies worden aangeboden om te downloaden: ofwel als een archief dat in verschillende delen is opgesplitst, ofwel als een torrent. In het eerste geval moet je alle delen van het archief downloaden, in het tweede geval moet je een torrent-client gebruiken.

Stap 3

Om een torrent met een game te downloaden, moet je ervoor zorgen dat je een geschikt programma op je computer hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld uTorrent. Nadat je op de link "Download torrent [met game]" hebt geklikt, wordt er een venster geopend waarin je wordt gevraagd hoe je het geselecteerde bestand moet verwerken. Selecteer de actie "Open in", geef de naam van de torrent-client op met behulp van de vervolgkeuzelijst en klik op OK. In de meeste gevallen detecteert de browser automatisch de toepassing waarmee het geselecteerde bestand moet worden geopend.

Stap 4

De torrent-client wordt gestart. Geef in het bijbehorende dialoogvenster de map op voor het opslaan van de bestanden. In het veld "Inhoud van de torrent" kun je de markering verwijderen van de bestanden die je niet nodig hebt. Als u het doel van afzonderlijke bestanden niet begrijpt, laat u dit veld ongewijzigd. Klik op OK, het downloadproces van het bestand begint. Wacht tot het is voltooid.

Stap 5

Let na het downloaden van het installatiebestand op de extensie. Als het eruit ziet als.exe (setup.exe, install.exe), dan heb je een uitvoerbaar bestand voor je. Om het spel te installeren, hoef je het alleen maar te starten.

Stap 6

Als de bestandsextensie.iso,.mds en dergelijke is, dan heb je een schijfkopie voor je. Om de game te installeren, heb je een emulator nodig die een virtuele schijf maakt die afbeeldingen leest, zoals DaemonTools of Alcohol 120.

Aanbevolen: