Een Betaling Annuleren

Inhoudsopgave:

Een Betaling Annuleren
Een Betaling Annuleren

Video: Een Betaling Annuleren

Video: Een Betaling Annuleren
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

Wanneer u goederen of diensten via internet betaalt, kunt u de aankoop op elk moment annuleren door de gedane betaling te annuleren. Afhankelijk van de betaalmethode zijn er tegenwoordig verschillende methoden waarmee de gebruiker de betaling online kan annuleren.

Een betaling annuleren
Een betaling annuleren

Noodzakelijk

Computer, internettoegang, telefoon

instructies:

Stap 1

Internetgebruikers hebben vaak situaties waarin ze een reeds gedane betaling moeten annuleren. De redenen hiervoor kunnen heel verschillend zijn. Op de een of andere manier zijn er tegenwoordig verschillende opties voor het annuleren van betalingen die in de verste verte op elkaar lijken. Houd er rekening mee dat het annuleren van de betaling niet mogelijk is als u al een dienst als tegenprestatie heeft ontvangen.

Stap 2

Ten eerste moet u nadenken over de methode voor het annuleren van een betaling die is gedaan via de betalingssystemen van internet. Op de website van het betalingssysteem moet u de contactgegevens van de gebruikersondersteuningsdienst vinden. Deze informatie omvat meestal een e-mailadres, wettelijk adres en telefoonnummer.

Stap 3

Om de betaling te annuleren, is het raadzaam om telefonisch contact op te nemen met een vertegenwoordiger van de PS (betaalsysteem). U moet het operatienummer aan de operator doorgeven en vervolgens de redenen opgeven voor de annulering van de betaling. Als u niet in staat bent om de vertegenwoordiger van het betalingssysteem te bellen, kunt u een e-mail met vergelijkbare inhoud sturen. Als de beheerder van het betalingssysteem het mogelijk acht om de betaling te annuleren, wordt het geld binnen 24 uur op uw rekening teruggestort.

Stap 4

Als u een betaling via bankoverschrijving heeft gedaan, kunt u deze annuleren door deze stappen te volgen. Bel het CALL-center van uw bank en vertel de reden van uw oproep. De oproep wordt doorgestuurd naar de juiste specialist, aan wie u alle informatie over de betaling moet verstrekken, evenals de reden voor de annulering. Als annulering van de betaling mogelijk is, wordt het geld binnen 24 uur op uw rekening bijgeschreven.

Aanbevolen: