Hoe De Chatkleur Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Chatkleur Te Veranderen
Hoe De Chatkleur Te Veranderen

Video: Hoe De Chatkleur Te Veranderen

Video: Hoe De Chatkleur Te Veranderen
Video: How to Change Chat Color on Facebook Messenger App on Android? 2024, April
Anonim

Counter Strike heeft de mogelijkheid om gesprekken te voeren via chat, waarvan de interface kan worden gewijzigd. Dit geldt ook voor andere elementen van het spel.

Hoe de chatkleur te veranderen
Hoe de chatkleur te veranderen

Noodzakelijk

kleurcodetabel

instructies:

Stap 1

Open het Counter Strike-spel. Houd er rekening mee dat u het in consolemodus moet uitvoeren, omdat u anders nergens de codes kunt invoeren om te bedienen. Druk in het spel op de "~"-toets en voer de con_color-code in, schrijf vervolgens de kleurcode die overeenkomt met degene waarin je het ontwerp van de gamechat wilt zien. Druk op de Enter-toets.

Stap 2

Als u de chatkleur in Counter Strike wit wilt maken, voert u de code 255, 255, 255 in; zwart - 0, 0, 17; rood - 221, 0, 0; blauw - 0, 0, 255; groen - 0, 255, 0; lila - 153, 0, 255; oranje - 255, 153, 153; roze - 255, 0, 255; blauw - 102, 255, 255; grijs - 153, 153, 153. Om de codes voor andere kleuren te achterhalen, gebruikt u een speciale tabel die gemakkelijk op internet te vinden is (zie de afbeelding voor stap)

Stap 3

Als u de kleur van het dradenkruis wilt wijzigen, gebruikt u de code cl_crosshair_color in de console, noteert u ook de kleur van uw keuze en drukt u op Enter. Je kunt ook andere elementen van het spel aanpassen door de console te gebruiken om cheatcodes in te voeren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar te weten wie van hen verantwoordelijk is voor de noodzakelijke wijzigingen.

Stap 4

Besteed aandacht aan programma's voor het wijzigen van de interface van het Counter Strike-spel - veel van hen bevatten kwaadaardige code die, wanneer de installatie wordt gestart, niet het beste effect heeft op de werking van het besturingssysteem. Probeer daarom alleen cheatcodes te gebruiken die de gameplay alleen direct kunnen beïnvloeden.

Stap 5

Als je verschillende mods en patches gebruikt, download ze dan van betrouwbare bronnen en geef de voorkeur aan die bestanden die al een positieve beoordeling van andere gebruikers hebben. Zorg ervoor dat u de gedownloade archieven op virussen controleert, voordat u ze gebruikt, maak een back-up van de gamebestanden op de schijf.

Aanbevolen: