Een Foto Van Je Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Foto Van Je Telefoon Verwijderen
Een Foto Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Een Foto Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Een Foto Van Je Telefoon Verwijderen
Video: meerdere foto's verwijderen van je iPhone 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig zijn veel gadgets eenvoudig genoeg om informatie op te slaan en te verplaatsen. Flash-kaarten, spelers, computers, camera's communiceren heel gemakkelijk met elkaar. Het belangrijkste is om te leren hoe je ze kunt dokken.

Foto bewaarder
Foto bewaarder

Noodzakelijk

  • Telefoon
  • Kaartlezer
  • USB-kabel
  • Bluetooth

instructies:

Stap 1

Voor de eerste methode om foto's van je telefoon naar je computer over te zetten, heb je een speciale USB-kabel nodig die je telefoon en computer met elkaar verbindt. Er zijn telefoons die werken wanneer ze in de flashdrive-modus zijn aangesloten, voor sommige hebt u mogelijk een speciaal stuurprogramma nodig. Wanneer de telefoon door het systeem is geïnitialiseerd, kunnen de foto's in de gebruikelijke modus van de media naar de computer worden gekopieerd.

Stap 2

De tweede manier om foto's te uploaden is om ze via bluetooth van telefoon naar telefoon over te zetten. Hiervoor zijn telefoons met deze ingebouwde functie vereist. Op beide toestellen is de modus "bluetooth is actief" ingeschakeld en worden de nodige foto's van de telefoon naar de telefoon overgebracht.

Stap 3

Ook kunnen foto's van de telefoon worden verkregen door ze te lezen vanaf een verwijderbare geheugenkaart van de telefoon. Hiervoor moeten de foto's op een verwisselbare geheugenkaart staan, niet op de telefoon. Je moet de kaart eruit trekken, in een kaartlezer plaatsen die op de computer is aangesloten en de foto's die je nodig hebt kopiëren.

Aanbevolen: