Hoe Mov Gratis Naar Mp4 Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mov Gratis Naar Mp4 Te Converteren
Hoe Mov Gratis Naar Mp4 Te Converteren

Video: Hoe Mov Gratis Naar Mp4 Te Converteren

Video: How to convert .MOV to .MP4 using VLC Media Player 2022, December
Anonim

U kunt het videoformaat zonder problemen gratis in uw browser converteren dankzij online converters. En op mobiele apparaten kan dit probleemloos op dezelfde manier.

Hoe mov gratis naar mp4 te converteren
Hoe mov gratis naar mp4 te converteren

Convertio

Een van de beste online converters met een goede interface in het Russisch en redelijk brede functionaliteit. Hier kun je niet alleen met videobestanden werken, maar ook met audio-opnames, documenten en e-books. Je kunt ook photoshoppen, afbeeldingen bewerken.

Om de gewenste taak uit te voeren, volstaat het om "MOV" in "MP4" in de vensters op te geven en vervolgens op "Bestand selecteren" te klikken en op de gewenste video te klikken. Het downloaden van het materiaal naar de server begint en vervolgens het proces zelf.

Beeld
Beeld

U kunt een bestand niet alleen rechtstreeks vanaf uw harde schijf uploaden, maar ook met de cloudservices Google Drive of Dropbox. Je kunt ook een URL-link invoegen die naar de video leidt, maar de functie is onlangs aan de site toegevoegd en werkt om de andere keer slecht. Na conversie zal een link beschikbaar zijn om het resulterende materiaal direct te downloaden.

Er is een limiet op de maximale grootte van een downloadbaar bestand - 100 MB. De converter is helemaal gratis, maar de gebruiker heeft de mogelijkheid om servicepakketten te kopen.

Bij het kopen van een van hen worden reclamebanners op de site verwijderd, wordt een prioriteit gecreëerd, waardoor de verwerking sneller gaat. Het aantal conversies per dag en de beschikbare grootte van de geüploade video worden verhoogd. Betaling is maandelijks.

Beeld
Beeld

Er is ook een versie met browserextensie beschikbaar, die bestanden in twee klikken kan installeren en converteren zonder naar de site te gaan. Het kan gratis worden gedownload van de Google Chrome-extensiewinkel.

Beeld
Beeld

Mov naar mp4-converter

Gratis mobiele converter die kan worden gedownload van de Play Market naar uw smartphone.

Beeld
Beeld

Handig vanwege zijn eenvoud en intuïtieve interface. Men hoeft alleen maar een video uit de galerij te selecteren, waarna de bewerking onmiddellijk begint. Na het bekijken van de promotievideo verschijnt het geconverteerde materiaal in een aparte map in de galerij.

Beeld
Beeld

De gemiddelde gebruikersbeoordeling is 2, 1 van de 5 sterren, en dit is te wijten aan het feit dat het programma niet weet hoe het moet werken met een hoge videoresolutie. Helaas blijft de kwaliteit hier niet behouden en is het krijgen van een 480p-video de maximale kans.

Online-converteren

Vrij oude maar handige converter om het videoformaat gratis van MOV naar MP4 te converteren. Er is een beperking: het bestand mag niet meer wegen dan 200 MB. Om te downloaden, klikt u op de groene banner "Bestanden selecteren". Het is mogelijk om te downloaden via Google Drive of Dropbox. Met de interface kunt u het geluid in de video verwijderen of knippen, de bitsnelheid wijzigen.

Beeld
Beeld

De kwaliteit van het materiaal gaat niet verloren. Na het einde van het conversieproces, dat enkele seconden duurt, is hieronder een link beschikbaar om het bestand rechtstreeks te downloaden.

Populair per onderwerp