Hoe Maak Je Je Eigen Achtergrond In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Achtergrond In Een Presentatie
Hoe Maak Je Je Eigen Achtergrond In Een Presentatie

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Achtergrond In Een Presentatie

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe maak je een achtergrond in PowerPoint? | PowerPoint Basics | PPT Solutions 2023, Januari-
Anonim

Om je essay, scriptie, diploma of ander project te presenteren, moet je Power Point-slides maken. De achtergrond speelt een belangrijke rol. U hoeft geen beschikbare sjablonen te selecteren in het presentatiemenu "Formaat - Dia-ontwerp". Er zijn verschillende opties om je eigen achtergrond te maken.

Hoe maak je je eigen achtergrond in een presentatie
Hoe maak je je eigen achtergrond in een presentatie

Het is nodig

  • - Microsoft Powerpoint;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Ga naar Powerpoint

Klik met de rechtermuisknop op de dia en selecteer de regel "Achtergrond". Kies een van de voorgestelde kleuren of ga naar "Andere kleuren", waar u zowel gewone kleuren op het tabblad "Normaal" als hun tinten in het tabblad "Spectrum" kunt gebruiken. U kunt ook een specifieke achtergrondvulling maken door op "Vulmethoden" onder de regel "Andere kleuren" te klikken.

Stap 2

Probeer een verloopvulling

Selecteer in het tabblad "Gradient" de gewenste kleuren (1 of 2). Voor een onderwijsinstelling is het beter om geen spatie te gebruiken in een presentatie, omdat ze zijn helder en de tekst is moeilijk te zien. Maak een selectie op het arceringstype en de verloopoptie, rechtsonder vindt u een diamodel. Klik op OK - Toepassen op alles / Toepassen / Bekijken / Annuleren.

Stap 3

Een textuur toepassen op de dia

Neem op het tabblad "Textuur" een van de voorgestelde achtergrondstalen. Als geen van beide bij u past, zoek dan de benodigde achtergrond voor uw presentatie op internet, sla deze op uw computer op en selecteer deze door op "Andere textuur" te klikken. Pas de resulterende textuur toe op een of alle dia's.

Stap 4

Kijk naar de 3e vulmethode - patroon

Het venster Vulmethoden biedt patronen waarvoor u een achtergrond- en arceerkleur kunt kiezen. Als je van een patroonachtergrond houdt, kies er dan een voor je presentatie.

Stap 5

Uw tekening invoegen

Om van een afbeelding de achtergrond van uw presentatie te maken, klikt u op het laatste tabblad in het venster Vulmethoden op Afbeelding en selecteert u een foto of afbeelding die op uw computer is opgeslagen. Het is niet nodig om de grootte van de afbeelding te wijzigen; het past precies volgens de parameters van de dia. Om de verhoudingen van de afbeelding te behouden, controleert u de overeenkomstige regel onder aan het venster.

Stap 6

Maak je eigen achtergrond

In een PowerPoint-presentatie op één dia, een achtergrond maken, je kunt elke tekst in elke kleur schrijven. Sla de dia op: "Bestand - Opslaan als", typ de naam van het bestand, selecteer het formaat hieronder.jpg" alt="Image

Populair per onderwerp