Een Afbeelding Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen
Een Afbeelding Invoegen

Video: Een Afbeelding Invoegen

Video: Een Afbeelding Invoegen
Video: Serie 3 Office Word Les 16 Afbeelding invoegen 2024, Mei
Anonim

De meeste besturingssystemen en verschillende programmasuites worden gepresenteerd in de vorm van schijfkopieën. Hierdoor kunt u virtuele schijven gebruiken om met de opgegeven hulpprogramma's te werken en snel kopieën van de originele schijven te maken.

Een afbeelding invoegen
Een afbeelding invoegen

Noodzakelijk

Daemon Tools Lite

instructies:

Stap 1

Selecteer het programma waarmee u toegang krijgt tot de inhoud van de schijfkopie. Als u de voorkeur geeft aan gratis software, download dan het hulpprogramma Daemon Tools Lite. Volg hiervoor de link www.daemon-tools.cc/rus/products/dtLite en klik op de knop Downloaden.

Stap 2

Installeer het gedownloade programma. Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart zodat de hulpprogramma's de benodigde bestanden in het systeem kunnen integreren. Start Daemon Tools Lite. Wacht tot het programmapictogram in het systeemvak verschijnt.

Stap 3

Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer Mount'n'Drive in het menu dat verschijnt. Klik nu op de knop Bestand toevoegen. Na het openen van het verkennermenu navigeert u naar de gewenste ISO-afbeelding.

Stap 4

Na een tijdje verschijnt de naam van het geselecteerde bestand in het menu "Beeldcatalogus". Klik erop met de rechtermuisknop, plaats de muisaanwijzer op het item "Mount" en selecteer een gratis virtuele schijf.

Stap 5

Open nu het menu "Deze computer". Navigeer naar de inhoud van de virtuele schijf. Kopieer de gewenste bestanden of voer het programma van uw keuze uit. Om een image naar een schijf te schrijven, kunt u ook het hulpprogramma gebruiken dat in het volledige Daemon Tools Lite-pakket zit.

Stap 6

Nadat u de afbeelding aan de map hebt toegevoegd, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Branden met Astroburn Lite. Selecteer in het nieuwe menu de opties voor het branden van de afbeelding.

Stap 7

Plaats een lege schijf in het station en klik op de knop "Branden". Vink het vakje aan naast de functie "Check Recorded Data". Hierdoor kunt u snel toegang krijgen tot bestanden die naar schijf zijn gekopieerd.

Stap 8

Er zijn andere programma's om met de ISO-image te werken, bijvoorbeeld Ultra ISO en Alcohol 120%. Gebruik ze als u niet tevreden bent met de functionele set van het hulpprogramma Daemon Tools.

Aanbevolen: