Hoe De Monitorbehuizing Te Openen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitorbehuizing Te Openen?
Hoe De Monitorbehuizing Te Openen?

Video: Hoe De Monitorbehuizing Te Openen?

Video: Hoe De Monitorbehuizing Te Openen?
Video: Der Netzschalter blinkt, der ViewSonic 710s-Monitor lässt sich nicht einschalten. 2024, Mei
Anonim

Het openen van de monitorbehuizing mag alleen in speciale gevallen worden gedaan en als u over de juiste vaardigheden beschikt om met de apparatuur te werken. Als er bepaalde storingen optreden, kunt u deze het beste direct naar een servicecentrum brengen en geen reparaties thuis uitvoeren.

Hoe de monitorbehuizing te openen?
Hoe de monitorbehuizing te openen?

Noodzakelijk

  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - platte schroevendraaier;
  • - een plastic kaart of een niet-scherp mes.

instructies:

Stap 1

Zoek een beschrijving van uw monitormodel op internet of controleer zelf of u lijm heeft gebruikt om de wanden van de behuizing te bevestigen. Bereid het werkoppervlak voor, rekening houdend met het feit dat u de matrijs erop moet plaatsen bij het demonteren.

Stap 2

Koppel de monitor los van de computer, de stroombron, verwijder alle aangesloten draden van de connectoren en inspecteer de behuizing, controleer op de aanwezigheid van bevestigingsmiddelen (in sommige modellen kunnen ze worden verborgen door speciale pluggen), deze bevinden zich meestal aan de achterkant van het apparaat.

Stap 3

Verwijder de bevestigingsbouten en verwijder de monitor van de standaard. Als je bepaalde problemen hebt met dat laatste, lees dan op de eerste pagina's van de gebruikershandleiding hoe je de monitor in jouw geval op de juiste manier van de standaard verwijdert (meestal worden er speciale vergrendelingen gebruikt, waarop je de standaard moet duwen en trekken).

Stap 4

Wrik de monitorbehuizing los met een platte schroevendraaier of een zacht mes. Als het van zeer dicht plastic is gemaakt, gebruik het dan niet, probeer eerst de hoes met uw handen te verwijderen.

Stap 5

Als uw monitormodel lijm heeft gebruikt om de kastonderdelen bij elkaar te houden, gebruikt u een brede, platte schroevendraaier. Plaats het op de verbinding van de zijkanten van de behuizing en plaats het in een verticale positie. Tik lichtjes op de bovenkant van het handvat van de schroevendraaier totdat u een kenmerkend knettergeluid hoort. Het is het beste om hier niet te veel kracht te gebruiken om de monitor te openen, omdat dit de behuizing kan breken en interne componenten kan beschadigen.

Stap 6

Wrik vervolgens de monitorbehuizing langs de rand los met een plastic kaart en open de achterklep. Download voor verdere demontage van de monitor, indien nodig, een speciale servicehandleiding voor uw model en ga niet verder met zelfreparatie zonder deze.

Aanbevolen: