Een Vergeten Wachtwoord Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Vergeten Wachtwoord Herstellen
Een Vergeten Wachtwoord Herstellen

Video: Een Vergeten Wachtwoord Herstellen

Video: Een Vergeten Wachtwoord Herstellen
Video: Hoe u een vergeten wachtwoord Netflix kunt herstellen 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van een vergeten wachtwoord is vrij eenvoudig, hiervoor heb je slechts een paar minuten vrije tijd nodig.

Een vergeten wachtwoord herstellen
Een vergeten wachtwoord herstellen

Noodzakelijk

PC, internettoegang

instructies:

Stap 1

Het komt vaak voor dat gebruikers bij het registreren voor bepaalde diensten complexe wachtwoorden instellen, vaak zonder ze op te schrijven, en uitsluitend vertrouwen op hun eigen geheugen. Als u dergelijke bronnen lange tijd niet bezoekt, is het wachtwoord natuurlijk moeilijk om meteen te onthouden wanneer dat nodig is. In dit geval kan de gebruiker het gemakkelijk herstellen.

Stap 2

Als uw poging om in te loggen op de site niet succesvol is, gebruik dan de link "Wachtwoordherstel" Nadat u erop heeft geklikt, bevindt u zich op de pagina voor het herstellen van de toegang. Om een wachtwoord voor uw account te krijgen, hoeft u alleen maar een bijna e-mailadres in de daarvoor bestemde velden in te voeren, of u hoeft alleen maar in te loggen (in dit geval wordt er een brief gestuurd om een nieuw wachtwoord te activeren naar het e-mailadres dat is opgegeven bij het registreren van uw rekening).

Stap 3

Controleer uw e-mail nadat u uw verzoek voor wachtwoordherstel heeft ingediend. U zou een e-mail moeten ontvangen met een link om uw oude wachtwoord opnieuw in te stellen. Ga ernaartoe en wacht op de volgende brief met een nieuwe toegangscode voor je account.

Stap 4

Log in op uw account met uw nieuwe wachtwoord. De eerste stap is om naar de pagina wachtwoord wijzigen te gaan, waar u de automatisch gegenereerde code moet wijzigen in het wachtwoord dat voor u het meest begrijpelijk is. Om in de toekomst niet met soortgelijke problemen te worden geconfronteerd, probeert u tijdens de registratie onmiddellijk alle benodigde gegevens in een notitieboekje te noteren.

Aanbevolen: