Een Document Openen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Een Document Openen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Een Document Openen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Een Document Openen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Een Document Openen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Video: Android wachtwoord resetten: Hoe reset je je wachtwoord? | Samsung u0026 You 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers nemen hun toevlucht tot de documentbeveiliging die in Microsoft Office is ingebouwd: ze stellen wachtwoorden in om een document te openen. Na een lange tijd kan het wachtwoord echter worden vergeten en kan het document niet worden geopend.

Een document openen als u uw wachtwoord bent vergeten
Een document openen als u uw wachtwoord bent vergeten

Noodzakelijk

Office Password Recovery-programma

instructies:

Stap 1

Er zijn hulpprogramma's die dit probleem oplossen: bijvoorbeeld Office Password Recovery. Zoek en download Office Password Recovery naar uw computer. Deze software is te vinden op softodrom.ru. Lees aandachtig de beschrijving van het programma op de pagina's voordat u het downloadt: sommige versies van het programma zijn gratis, sommige zijn betaald. Probeer te installeren in de systeemmap van het besturingssysteem, aangezien dergelijke programma's daar moeten worden opgeslagen.

Stap 2

Installeer het programma op de lokale schijf van het besturingssysteem. Voer de applicatie uit. Office Password Recovery vraagt u om het bestand op te geven waartoe u de toegang wilt herstellen. Doe dit door op de knop Openen te klikken. Zet de schakelaar op Het wachtwoord herstellen. Klik op de knop Volgende. Selecteer in het volgende venster de wachtwoordparameters: het verwachte aantal en type tekens. Klik op de Start-knop om de verwerking van het document te starten. Het vinden van een wachtwoord zal enige tijd duren (afhankelijk van de snelheid van de computer zelf). Het is ook vermeldenswaard dat de tijd die nodig is om een wachtwoord op een pc te vinden, afhangt van de complexiteit van de combinatie.

Stap 3

Als u geen programma's van internet kunt downloaden, gebruikt u de online bronnen voor documentherstel. De site https://www.recoveryfiles.ru/ biedt bijvoorbeeld gratis hulp om dergelijke toegangsproblemen op te lossen. Als je een wachtwoord hebt ingesteld om alleen te bewerken en het document kan worden geopend, kopieer dan alle tekst naar het klembord en plak het in een leeg document om het later te bewerken. Bewaar het gemaakte document na bewerking zonder wachtwoord. U kunt een nieuw wachtwoord instellen, maar deze op een informatiedrager bewaren of van een notitieblok opschrijven.

Aanbevolen: