Hoe Een Vergeten ICQ-wachtwoord Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vergeten ICQ-wachtwoord Te Herstellen
Hoe Een Vergeten ICQ-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Een Vergeten ICQ-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Een Vergeten ICQ-wachtwoord Te Herstellen
Video: ICQ Password Crack Working 100% !! 2024, April
Anonim

ICQ is een handig en snel communicatiemiddel. Het kan echter ook voorkomen dat het wachtwoordwoord vergeten is en u niet in de messenger kunt komen. Er zijn verschillende opties om uw ICQ-wachtwoord te herstellen en te beginnen met chatten in een handig en vertrouwd formaat.

Hoe een vergeten ICQ-wachtwoord te herstellen
Hoe een vergeten ICQ-wachtwoord te herstellen

instructies:

Stap 1

Onthoud van welke site je het programma hebt gedownload. Als je het via Rambler hebt geïnstalleerd, is het heel gemakkelijk om het wachtwoordwoord op te roepen.

Stap 2

Log in op deze webbron om uw ICQ-wachtwoord te onthouden. Aan de linkerkant ziet u een ICQ-pictogram met de woorden Rambler-ICQ. Klik op deze link. U wordt naar de installatiepagina van het programma geleid.

Stap 3

Zoek het help-tabblad. Klik op de knop. Zoek in het verschenen venster van de website het opschrift "Wachtwoorden" en klik erop. U komt op een pagina waar u de meest voorkomende vragen zult krijgen.

Stap 4

Klik vervolgens op de knop "Wachtwoordherstel". In het veld dat verschijnt, moet u uw ICQ-nummer of e-mailadres invoeren dat u hebt genoteerd bij het registreren van de messenger.

Stap 5

Voer vervolgens de tekens uit de afbeelding in de voorgestelde tekenreeks in. Dit is een beschermende functie tegen robots. Klik volgende. U ontvangt een e-mail met een wachtwoord.

Stap 6

Kopieer wachtwoordsymbolen en voer het ICQ-programma in. Nu kunt u communiceren met uw vrienden en familie via de internetverbinding. Als u het ICQ-nummer invoert, wordt het herstelproces vereenvoudigd. Wanneer u op "Volgende" klikt, begint ICQ met alle gegevens. Maar de bovenstaande stappen kunnen worden verkort.

Stap 7

Gebruik een andere optie om uw wachtwoord te herinneren. Log in op www.icq.com. Selecteer vervolgens het tabblad "Help" en volg de aanbevelingen. U wordt gevraagd een e-mailadres of ICQ-nummer in het veld in te voeren. Voer de tekens uit de afbeelding in en klik op "Volgende".

Stap 8

Beantwoord vervolgens uw beveiligingsvraag en herschrijf uw adres. Klik op Voltooien. De moeilijkheid kan echter zijn dat de site in het Engels is. Ververs uw browser als er geen vertaler is. En het probleem zal worden opgelost.

Aanbevolen: