Het Printerstuurprogramma Installeren

Inhoudsopgave:

Het Printerstuurprogramma Installeren
Het Printerstuurprogramma Installeren

Video: Het Printerstuurprogramma Installeren

Video: Het Printerstuurprogramma Installeren
Video: Een HP-printer installeren met behulp van het Windows-printerstuurprogramma | @HPSupport 2024, Mei
Anonim

De meeste fabrikanten van randcomputerapparatuur ontwikkelen er speciaal software voor. Meestal bevatten deze toepassingen stuurprogramma's om compatibiliteit met het gewenste besturingssysteem te garanderen.

Het printerstuurprogramma installeren
Het printerstuurprogramma installeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Printers hebben, net als veel andere randapparatuur, bepaalde stuurprogramma's nodig. Deze bestanden helpen het besturingssysteem om opdrachten te interpreteren in een taal die het afdrukapparaat begrijpt. Sluit de printer aan op uw computer voordat u de stuurprogramma's installeert.

Stap 2

Sluit de apparatuur aan met de meegeleverde kabel. Als je een printer wilt instellen die Bluetooth of Wi-Fi ondersteunt, controleer dan eerst of de bijbehorende draadloze modules goed werken.

Stap 3

Zet uw computer (laptop) en afdrukapparaat aan. Wacht terwijl het besturingssysteem de nieuwe hardware initialiseert. Als u een draadloze printer gebruikt, voegt u het apparaat zelf toe.

Stap 4

Open het menu "Start" en klik op de link "Apparaten en printers". Zoek bovenaan het actieve venster de knop "Printer toevoegen". Klik erop en selecteer de optie om een draadloos apparaat te verbinden. Selecteer de gewenste printer (MFP) en klik op de knop "Volgende".

Stap 5

Nadat u het afdrukapparaat hebt aangesloten en geïdentificeerd, selecteert u de software die geschikt is voor het instellen ervan. Bezoek de website van het bedrijf dat deze printers maakt. Download de aanbevolen app. Opgemerkt moet worden dat identieke programma's kunnen worden gebruikt voor vergelijkbare printermodellen.

Stap 6

Installeer de gedownloade software. Start uw computer opnieuw op om een stabiele werking van het programma te garanderen. Open het hoofdmenu van de applicatie na het aanzetten van de printer. Configureer de afdrukinstellingen van deze machine.

Stap 7

Om de werking van de printer en de geselecteerde toepassing te controleren, opent u een willekeurig tekstdocument. Selecteer een pagina en verzend deze om af te drukken. Controleer vooraf of er papier en inkt in het afdrukapparaat zit.

Aanbevolen: