Een Lokale Schijf Maken Local

Inhoudsopgave:

Een Lokale Schijf Maken Local
Een Lokale Schijf Maken Local

Video: Een Lokale Schijf Maken Local

Video: Een Lokale Schijf Maken Local
Video: HOE MAAK IK EEN PARTITIE? 2023, Maart
Anonim

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een nieuwe lokale schijf op de computer aan te maken, bijvoorbeeld om systeemfuncties en informatieopslagfuncties over de schijven te verdelen. Er zijn verschillende manieren om een lokale schijf te maken.

Een lokale schijf maken local
Een lokale schijf maken local

instructies:

Stap 1

Ten eerste kunt u eenvoudig een tweede harde schijf voor uw computer aanschaffen en aansluiten. Na het aansluiten van een nieuwe harde schijf bij de eerste keer opstarten, zal het besturingssysteem de parameters van de nieuwe hardware vinden en definiëren en deze standaard de status van een nieuwe lokale schijf geven. De gebruiker hoeft alleen de map "Deze computer" te openen en ervoor te zorgen dat de installatie goed is verlopen, zoals blijkt uit het verschijnen van het nieuwe lokale schijfpictogram.

Stap 2

Ten tweede kun je een harde schijf opsplitsen in twee logische lokale schijven met behulp van speciale programma's, bijvoorbeeld Deskeeper 9 Pro of partition magic, je kunt ze gratis downloaden op de websites van de makers. Met deze programma's kunt u verschillende bewerkingen uitvoeren met lokale schijven, waaronder het splitsen van een harde schijf in verschillende logische lokale schijven, of omgekeerd - het herenigen van verschillende lokale schijven op één schijf.

Stap 3

De derde methode is voor gebruikers die weten hoe ze Windows opnieuw moeten installeren. Eerst moet u de bestaande lokale schijf formatteren, vervolgens het vereiste aantal lokale schijven maken, met vermelding van hun grootte, en vervolgens het systeem op de geselecteerde lokale schijf installeren. De laatste optie is echter het uiterste, in de regel is het maken van een lokale schijf mogelijk zonder dergelijke drastische maatregelen, met behulp van een van de programma's waarmee u een lokale schijf kunt maken.

Populair per onderwerp