Een Nieuwe Lokale Schijf Maken

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Lokale Schijf Maken
Een Nieuwe Lokale Schijf Maken

Video: Een Nieuwe Lokale Schijf Maken

Video: Een Nieuwe Lokale Schijf Maken
Video: Nieuwe partitie maken met Schijfbeheer 2024, Mei
Anonim

Door meerdere lokale schijven te gebruiken, worden de systeemprestaties verbeterd en wordt informatie logisch op de harde schijf verspreid. Meestal moet u speciale hulpprogramma's gebruiken om een nieuw volume te maken.

Een nieuwe lokale schijf maken
Een nieuwe lokale schijf maken

Noodzakelijk

Acronis Disk Director

instructies:

Stap 1

Als er een niet-toegewezen gebied op de harde schijf van uw computer is, gebruikt u de standaard Windows 7-tools om een nieuwe lokale schijf te maken. Zet uw pc aan en open het Configuratiescherm.

Stap 2

Selecteer het menu "Systeem en beveiliging". Ga naar het item "Beheer". Zoek de snelkoppeling "Computerbeheer" en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Open het item "Schijfbeheer" in het menu "Opslagapparaten".

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op een onbezet gebied van de harde schijf. Selecteer "Volume maken". Selecteer de grootte van de nieuwe lokale schijf en het bestandssysteem. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 4

Als u een nieuwe lokale schijf moet maken met de vrije ruimte van een bestaande partitie, gebruikt u Acronis Disk Director. Installeer het en start uw pc opnieuw op.

Stap 5

Start Disk Director en selecteer de handmatige modus van het programma. Markeer een lokale schijf die moet worden gepartitioneerd. Klik op de knop Splitsen.

Stap 6

Geef in het volgende menu de mappen op die automatisch naar de nieuwe sectie worden verplaatst. Als u een leeg volume wilt maken, kunt u deze stap overslaan. Klik op Volgende en stel de grootte van de nieuwe lokale schijf in. Klik na het voorbereiden van de sectie op de knop Ok.

Stap 7

Zoek nu de knop Uitvoeren op de werkbalk en klik erop. Bevestig de start van het proces voor het maken van een nieuwe lokale schijf. Om door te gaan met het uitvoeren van Disk Director, moet u de DOS-modus starten. Wacht tot het gewenste venster verschijnt en klik op de knop "Nu opnieuw opstarten".

Stap 8

Het maken van een nieuwe lokale schijf kan meer dan een uur duren. Eenmaal voltooid, zal het Windows-besturingssysteem opstarten. Zorg ervoor dat de nieuwe partitie in de lijst met volumes verschijnt.

Aanbevolen: