Hoe Een Mdf-bestand Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mdf-bestand Te Downloaden
Hoe Een Mdf-bestand Te Downloaden

Video: Hoe Een Mdf-bestand Te Downloaden

Video: Hoe Een Mdf-bestand Te Downloaden
Video: Простое восстановление .mdf файла из Wallet Ransomware 2024, April
Anonim

Mdf is tegenwoordig een van de meest gedownloade en gebruikte formaten op internet. Het belangrijkste voordeel is gemak: omdat het zowel een archief- als een schijfkopie is, is dit bestandstype uiterst handig bij het werken met software en computerspellen.

Hoe een mdf-bestand te downloaden
Hoe een mdf-bestand te downloaden

instructies:

Stap 1

U kunt mdf net als elk ander bestand van internet downloaden. De meest populaire opties zijn downloaden van een bestandshostingservice (zonder programma's van derden of de Download Master te gebruiken) en downloaden via een torrent-tracker. In het tweede geval moet u het uTorrent-programma installeren.

Stap 2

Zoek de distributie met het bestand dat je nodig hebt op de tracker en download de torrent om te downloaden. Open het bestand: het begint automatisch met het eerder geïnstalleerde programma. Kies een map om het bestand op te slaan en begin met downloaden. Het voordeel van deze methode is dat u in veel gevallen het bestand veel sneller kunt downloaden.

Stap 3

Download en installeer een diskettestation-emulator. Er zijn veel van dergelijke programma's en de keuze voor een specifiek programma hangt alleen af van de uiteindelijke doelen. U kunt zowel Alcohol 120% als Daemon Tools gebruiken, evenals Nero of UltraISO. Dit laatste is bij voorkeur te gebruiken op Windows 7, omdat: het veroorzaakt minder systeemconflicten. Na het installeren van het emulatorprogramma zou er een nieuw diskettestation in het systeem moeten verschijnen.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade.mdf-bestand. Het contextmenu moet een regel bevatten die is gemaakt door het geïnstalleerde programma - "Mount disk image" of iets dergelijks in inhoud. Door dit item te selecteren, laadt u het gedownloade bestand automatisch in een virtueel station en kunt u met de inhoud werken zoals met de inhoud van een dvd-schijf.

Stap 5

Als deze regel er niet is, opent u Deze computer. Klik met de rechtermuisknop op de nieuw verschenen virtuele schijf. Selecteer in het menu het item "Load disk / Emulate image" en zoek in de geopende verkenner het gewenste bestand. Selecteer het en klik op "Openen": de mdf wordt in de schijf geladen.

Stap 6

Vaak wordt, samen met een groot mdf-bestand, een klein mds "aanhangsel" van slechts enkele kilobytes gedownload. In een dergelijke situatie is het mds dat het uitvoerbare bestand zal zijn en het verdient de voorkeur om het te laden - het bevat meer specifieke informatie over het werken met de schijf.

Aanbevolen: