Hoe Dvd Op Te Nemen In Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd Op Te Nemen In Nero
Hoe Dvd Op Te Nemen In Nero

Video: Hoe Dvd Op Te Nemen In Nero

Video: Hoe Dvd Op Te Nemen In Nero
Video: Китайский портативный телевизор с DVD плеером, не работает.. 2024, April
Anonim

DVD-media is een product van de volgende ontwikkelingsfase van optische media na de ontwikkeling van CD-schijven. Hoe dan ook, software voor het branden van optische schijven is niet moeilijker geworden om te gebruiken met de toevoeging van dvd-functionaliteit. Dit geldt ook voor de tegenwoordig veelgebruikte toepassing van dit type - Nero Burning ROM.

Hoe dvd op te nemen in Nero
Hoe dvd op te nemen in Nero

instructies:

Stap 1

Laad de schijf in uw dvd-station. U kunt op twee manieren beginnen met het branden van een schijf, aangezien Nero Burning ROM twee interface-opties heeft - basis en vereenvoudigd. In de basisversie is de eerste stap na het starten het selecteren van het dvd-item in het vervolgkeuzemenu. De vereenvoudigde versie heet Nero Express en als u eraan gewend bent om het te gebruiken, selecteert u na het starten van het programma in de linkerkolom het gedeelte dat overeenkomt met het type schijf dat u aan het maken bent: "Data", "Muziek", "Video's / Afbeeldingen". Daarna verschijnen er extra opties in het rechterveld met een meer gedetailleerde beschrijving van elk van hen. Als u op een van de beschrijvingen klikt, verschijnt er een formulier voor de volgende stap van het maken van een schijf.

Stap 2

De inhoud van alle volgende formulieren is afhankelijk van de eerdere keuze. Als u bijvoorbeeld het maken van een gegevensschijf hebt opgegeven, is de volgende stap het selecteren van bestanden en mappen die erop moeten worden geplaatst. Voordat u begint met het maken van dvd-inhoud, moet u ervoor zorgen dat het programma de capaciteit van de schijf die in het station is geïnstalleerd correct heeft geïdentificeerd - het wordt weergegeven in de vervolgkeuzelijst boven de knop "Terug". Als Nero Express "fout" is, selecteert u de juiste waarde.

Stap 3

Open het dialoogvenster voor bestandsselectie door op de knop "Toevoegen" te klikken en gebruik het om een lijst met objecten (bestanden en mappen) samen te stellen die naar schijf moeten worden geschreven. Evalueer de mate van volheid aan de hand van de kleurindicator onder de lijst met schijfbestanden. Houd er rekening mee dat naast de bestanden zelf, twee blokken met service-informatie op de dvd worden opgenomen, dus de werkelijke capaciteit kan 150 megabytes minder zijn dan de nominale capaciteit - het is beter om ongeveer zo'n ruimte op de indicator leeg te laten.

Stap 4

Klik op de knop Volgende en zorg ervoor dat Nero in het volgende formulier - in het veld Huidige recorder - het apparaat correct heeft geïdentificeerd waarop de dvd moet worden gebrand. Als u de mogelijkheid wilt behouden om de inhoud van de schijf te bewerken, plaatst u een vinkje in het selectievakje "Toevoegen van bestanden toestaan (multisessie)".

Stap 5

Klik op de knop "Volgende" en het programma begint met het schrijven van de geselecteerde bestanden naar de schijf. Tijdens dit hele proces zal er een venster op het scherm verschijnen met informatie over de huidige status.

Aanbevolen: