Een Beveiligingscertificaat Activeren

Inhoudsopgave:

Een Beveiligingscertificaat Activeren
Een Beveiligingscertificaat Activeren

Video: Een Beveiligingscertificaat Activeren

Video: Een Beveiligingscertificaat Activeren
Video: SSL Certificate Error Fix [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Een beveiligingscertificaat, of SSL-certificaat, is ontworpen om de betrouwbaarheid te bevestigen van informatie die vanaf elke site naar uw computer wordt verzonden. Tegelijkertijd wordt een beveiligd kanaal gecreëerd en wordt informatie in gecodeerde vorm verzonden - om gegevens te beschermen en op te slaan. Als u zeker bent van de betrouwbaarheid van de site en de browser voortdurend om certificaatbevestiging vraagt, moet u het beveiligingscertificaat activeren.

Een beveiligingscertificaat activeren
Een beveiligingscertificaat activeren

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Open de browser die u het vaakst gebruikt. De installatie van het beveiligingscertificaat wordt precies in de browser geactiveerd waar het zal worden gebruikt. Voer in de adresbalk de naam in van de site waarvan u het certificaat wilt installeren. Voordat u deze functie gebruikt, moet u in de regel alle lokale schijven van uw computer op virussen controleren, omdat sommige virusprogramma's zijn vermomd als certificaten en tijdens de installatie worden geactiveerd in het register van een pc.

Stap 2

De bevestigingspagina van het beveiligingscertificaat wordt weergegeven. De browser waarschuwt dat u een beveiligde verbinding tot stand brengt door deze site te betreden, en het certificaat voor deze site is niet ondertekend. Zoek de tekst "Een uitzondering toevoegen" onderaan de pagina Klik erop met de muis en klik vervolgens op de knop met dezelfde naam. Het venster "Beveiligingscertificaat toevoegen" wordt geopend, waar het siteadres wordt aangegeven.

Stap 3

Klik op de knop "Een certificaat verkrijgen" en zorg ervoor dat het selectievakje naast het selectievakje "Deze uitzondering altijd behouden" is aangevinkt. Klik op de knop "Bevestig beveiligingsuitsluiting" en de pagina van de site wordt geladen, voor toegang waarvoor een beveiligingscertificaat vereist was. Deze bewerking is bijna identiek bij het installeren van een certificaat. Als het certificaat officieel is, wordt aan de linkerkant een speciale privésleutel aangegeven, waarmee wordt aangegeven dat dit certificaat veilig is.

Stap 4

Als u de eigenaar bent van een website die gegevens via een beveiligd kanaal overdraagt, zullen al uw bezoekers deze waarschuwingen in hun browser zien. Dit betekent dat u een SSL-certificaat op uw site moet installeren - dit kan op gespecialiseerde sites.

Aanbevolen: