Hoe SMS Op Een Computer Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Op Een Computer Te Lezen
Hoe SMS Op Een Computer Te Lezen

Video: Hoe SMS Op Een Computer Te Lezen

Video: Hoe SMS Op Een Computer Te Lezen
Video: WhatsAppen op je computer: zo werkt WhatsApp Web 2024, Mei
Anonim

Om de computer met de telefoon te verbinden, wordt speciale software gebruikt. Voor Nokia-telefoons heeft de fabrikant het programma Nokia PC Suite ontwikkeld. Deze applicatie regelt niet alleen de verbinding en zorgt voor de compatibiliteit van de telefoon en de computer, maar stelt u ook in staat om de inhoud van de telefoon te beheren: contactenboek, berichten, agenda, gegevens op de geheugenkaart, enz.

Hoe SMS op een computer te lezen
Hoe SMS op een computer te lezen

Noodzakelijk

Nokia PC Suite-programma

instructies:

Stap 1

Zoek naar en download Nokia PC Suite naar uw computer. Deze applicatie is ook te vinden op de schijf die bij de telefoon is geleverd. Installeer deze software op de harde schijf van een personal computer. Voer het programma uit via de snelkoppeling op het bureaublad. Wanneer u uw telefoon op uw computer aansluit, start het programma automatisch.

Stap 2

Sluit uw telefoon aan op een USB-poort van een computer of een Bluetooth-zender. De telefoon vraagt u naar de verbindingsmodus, u moet de Nokia-modus selecteren en bevestigen met de telefoonknoppen. Het is ook vermeldenswaard dat de telefoon volgens een bepaald algoritme op de computer is aangesloten. In de regel wordt de kabel eerst op het telefoontoestel aangesloten en pas daarna op de personal computer.

Stap 3

Ga naar Berichten in Nokia PC Suite. Dit gedeelte is toegankelijk via de knop in de vorm van een gele envelop. Wacht terwijl het programma het volledige telefoongeheugen controleert en een lijst met berichten samenstelt die in het geheugen zijn opgeslagen. Zoek het gewenste bericht door de lijst op datum te sorteren of door de weergave van sms op een specifieke datum in te stellen. Met behulp van het programma kunt u een bericht sturen naar elke gesprekspartner uit het contactenboek of een groep contacten. Telkens wanneer de telefoon op de computer wordt aangesloten, worden de gegevens van de telefoon gesynchroniseerd met de gegevens die in het computergeheugen zijn opgeslagen.

Stap 4

Met Nokia PC Suite kunt u een back-up maken van belangrijke gegevens. Voer deze procedure minstens eens in de paar maanden uit en in het geval van een telefoonstoring of verlies, kunt u alle verzamelde informatie gemakkelijk herstellen. Zorg er ook voor dat er geen virussen op uw pc staan, want wanneer u uw telefoon synchroniseert met een computer, kunnen virussen in het mobiele geheugen terechtkomen.

Aanbevolen: