Een Bestand Uit Een Map Importeren

Inhoudsopgave:

Een Bestand Uit Een Map Importeren
Een Bestand Uit Een Map Importeren

Video: Een Bestand Uit Een Map Importeren

Video: Een Bestand Uit Een Map Importeren
Video: Bestanden uit een map verzamelen in een Excel-lijst met PowerQuery 2024, Mei
Anonim

Na het opnieuw installeren van het besturingssysteem kunnen we vaak informatie missen, inclusief e-mails. Als het u is gelukt om e-mailbestanden op uw schijf op te slaan, kunt u ze gelukkig herstellen door ze in uw e-mailclient te importeren.

Een bestand uit een map importeren
Een bestand uit een map importeren

instructies:

Stap 1

Start EML naar PST Converter. Als u de som van *.eml-, *.emlx- of *.msg-bestanden wilt importeren, hoeft u niets te wijzigen op de eerste pagina van de wizard. Selecteer de optie voor het importeren van "Gebruik standaard Outlook-opslag" en klik op de knop "Volgende".

Stap 2

Geef op de tweede pagina de bronmap op die de e-mailbestanden en de te importeren submappen bevat. Klik op de knop "Bladeren" om de bronmap op de harde schijf te selecteren of voer handmatig het volledige pad ernaartoe.

Stap 3

De import van parameters en filters kan verder worden aangepast. Klik op de knop "Functies" om het optiepaneel weer te geven. Als u alleen EML- of EMLX-bestanden wilt importeren, kunt u deze bestanden zowel op grootte als op hun bijlagen filteren. Roep geavanceerde instellingen voor het importeren van parameters op in het rechterdeel van het instellingenpaneel.

Stap 4

Nadat u alle benodigde instellingen hebt voltooid, klikt u op de knop "OK" en vervolgens op "Volgende". Het programma scant de geselecteerde map met e-mailbestanden en na voltooiing van het scannen wordt een lijst weergegeven waarin u de letters die u niet wilt importeren kunt deselecteren. Klik vervolgens op de knop "Start" om het importproces te starten. Als het standaard Outlook-gebruikersprofiel met een wachtwoord is beveiligd, zal het programma u vragen dit in te voeren. Voer het wachtwoord in het bijbehorende veld in en klik op "OK".

Stap 5

Start nu Microsoft Outlook en controleer het resultaat. U kunt geïmporteerde e-mails reorganiseren, dat wil zeggen, ze naar een andere map verplaatsen, enzovoort. Houd er rekening mee dat als u berichten hebt geïmporteerd die in de map Verzonden items stonden, ze niet correct worden weergegeven in de map Inbox of een andere Outlook-map dan de map Verzonden items zelf, aangezien deze berichten alleen corresponderende metagegevens hebben voor de " Verzonden ".

Aanbevolen: