Hoe Een Bestand In Het Register Te Importeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand In Het Register Te Importeren
Hoe Een Bestand In Het Register Te Importeren

Video: Hoe Een Bestand In Het Register Te Importeren

Video: Hoe Een Bestand In Het Register Te Importeren
Video: Hoe een CSV-bestand importeren 2024, Mei
Anonim

Het systeemregister van het Windows-besturingssysteem bevat een enorme hoeveelheid informatie en instellingen die nodig zijn voor de werking van zowel systeem- als applicatieprogramma's. Om hierin wijzigingen aan te brengen, worden vaak bestanden gebruikt die in een speciaal formaat zijn geschreven. De procedure voor het overbrengen van hun inhoud naar het systeemregister wordt "importeren" genoemd.

Hoe een bestand in het register te importeren
Hoe een bestand in het register te importeren

instructies:

Stap 1

Om bepaalde wijzigingen in het Windows-systeemregister door te voeren, worden bestanden met een speciale reg-extensie gebruikt. Het besturingssysteem met de standaardinstellingen herkent dit formaat zonder problemen, dus de gemakkelijkste manier om de inhoud van reg-bestanden te importeren, is deze procedure aan het besturingssysteem toe te vertrouwen. Dubbelklik gewoon met de linkermuisknop op het geïmporteerde bestand en het systeem zal het zelf naar de toepassing overbrengen, die alle benodigde bewerkingen zal uitvoeren. U hoeft alleen toestemming te geven om wijzigingen in het register aan te brengen door op de juiste knop te klikken in het dialoogvenster dat op het scherm verschijnt.

Stap 2

Als u, naast het importeren van de sleutels en waarden die daar uit het bestand staan, u ze ook handmatig moet bewerken, doe dit dan met behulp van de Register-editor. Dit is een gespecialiseerd programma dat standaard samen met het besturingssysteem wordt geïnstalleerd. Om het in de nieuwste Windows-versies te noemen, kunt u het zoekveld gebruiken dat in het hoofdmenu is ingebouwd - druk op de Win-toets, typ regedit en druk op de knop Enter. In plaats van het hoofdmenu kunt u dit doen via het dialoogvenster voor het starten van de toepassing - roep het op met de Win + R-toetscombinatie en voer vervolgens dezelfde opdracht in en klik op de knop OK.

Stap 3

Na het starten van de "Register-editor", opent u het gedeelte "Bestand" in het menu en selecteert u het allereerste item in de lijst met opdrachten - "Importeren". Als gevolg hiervan verschijnt er een standaarddialoogvenster voor het openen van bestanden op het scherm. Zoek en selecteer het geïmporteerde reg-bestand, klik op de knop "Openen" en de importbewerking wordt voltooid. Met behulp van de boom met secties aan de linkerkant van de interface, kunt u naar de gemaakte bijenkorf of tak gaan en deze beginnen te bewerken.

Aanbevolen: