Beheerdersrechten Terugkrijgen

Inhoudsopgave:

Beheerdersrechten Terugkrijgen
Beheerdersrechten Terugkrijgen

Video: Beheerdersrechten Terugkrijgen

Video: Beheerdersrechten Terugkrijgen
Video: Google Analytics gebruiker toevoegen (met beheerdersrechten) 2024, Mei
Anonim

De beheerder is de hoofdgebruiker in het Windows-besturingssysteem, die volledige rechten heeft op alle acties daarin. Maar in het geval van een systeemstoring, kan zijn account niet meer beschikbaar zijn.

Beheerdersrechten terugkrijgen
Beheerdersrechten terugkrijgen

Noodzakelijk

  • - PC met Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot internet;
  • - ERD Commander-hulpprogramma.

instructies:

Stap 1

Activeer het "Configuratiescherm", open de sectie "Gebruikersaccounts en Family Safety", "Accountbeheer". Controleer de lijst met beschikbare accounts en selecteer degene die je eerder hebt gebruikt. Als deze niet actief is, gebruik dan de linkertoets van de manipulator en zet hem aan.

Stap 2

Gewoonlijk heeft een pc meerdere aangemaakte accounts, die elk hun eigen rechten hebben. Open het werkveld van accountinstellingen. Activeer het item "Uitvoeren" in het menu "Start", stel de gebruikerswachtwoorden2 van de opdrachtcontrole in en bevestig uw keuze door op de "Enter"-toets te drukken.

Stap 3

Zorg ervoor dat u geen fouten maakt bij het invoeren van dergelijke opdrachten. Anders zal het besturingssysteem een heel andere actie ondernemen, wat kan leiden tot een storing. Vink het vakje aan naast de regel "Gebruikersnaam en wachtwoord vereist" in het venster dat een lijst met accounts voor alle gebruikers op het systeem weergeeft.

Stap 4

Start uw computer opnieuw op, druk tijdens het opstarten van het besturingssysteem op F8 en selecteer de optie "Veilige modus" in de lijst die wordt geopend. Met een niet-gespecificeerd wachtwoord is het alleen toegankelijk voor de beheerder. Meld u aan bij Gebruikersaccounts en stel een persoonlijk account in.

Stap 5

Gebruik de Windows setup-hulpprogramma's als u het wachtwoord niet weet om de aanmelding bij het besturingssysteem als beheerder te bevestigen. Ga naar de softportal.ru-portal en download het ERD Commander-programma. Met de functionaliteit van dit profielhulpprogramma kunt u het systeem configureren, het register bewerken, toegang verlenen tot de inhoud van de harde schijf, enz.

Stap 6

Als uw computer zo beschadigd is door virussen dat het onmogelijk is om toegang te krijgen tot de serviceprogramma's, kunt u de beheerdersrechten niet terugkrijgen. Installeer in dat geval het besturingssysteem opnieuw.

Aanbevolen: