Een Niet-opgeslagen Document Terugkrijgen

Inhoudsopgave:

Een Niet-opgeslagen Document Terugkrijgen
Een Niet-opgeslagen Document Terugkrijgen

Video: Een Niet-opgeslagen Document Terugkrijgen

Video: Een Niet-opgeslagen Document Terugkrijgen
Video: Herstellen van een niet opgeslagen Word document versie 2016 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn er situaties waarin u het gewenste document niet op tijd kunt opslaan in het Microsoft Office-programma. Ze kunnen worden veroorzaakt door stroomuitval, een storing van het besturingssysteem of vergeetachtigheid van de gebruiker. Om ervoor te zorgen dat het werk niet verloren gaat, is het noodzakelijk om het document te herstellen.

Een niet-opgeslagen document terugkrijgen
Een niet-opgeslagen document terugkrijgen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - de versie van Microsoft Office waarin het bestand is gemaakt.

instructies:

Stap 1

Installeer vooraf de functie "AutoSave" in Microsoft Office. Het wordt geleverd door het programma en stelt u in staat om het gewenste bestand terug te sturen door middel van een back-up. Het programma loopt na een bepaalde tijd regelmatig. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om een van de automatisch opgeslagen versies uit te voeren, die om de een of andere reden niet handmatig door u zijn opgeslagen.

Stap 2

Stel in "autosave" een bepaalde tijd in, waarna het bestand vanzelf wordt opgeslagen. Schakel daarnaast de optie "De laatste automatisch opgeslagen versie behouden als het bestand is gesloten zonder op te slaan" in de instellingen in. Nadat u deze functies hebt aangesloten en geactiveerd en u per ongeluk een niet-opgeslagen bestand sluit, kunt u een document herstellen (dat wil zeggen de nieuwste versie), dat het programma automatisch onthoudt.

Stap 3

Open een Microsoft Office-programma waarin u een specifiek bestand niet kon opslaan. Microsoft Office 2010 kan u bijvoorbeeld direct na het openen vragen om de niet-opgeslagen versie van het document te gebruiken. De opties worden weergegeven aan de linkerkant van het geopende programma. Dit geldt ook voor Microsoft Word, en Microsoft Power Point, en Microsoft Excel, evenals voor andere toepassingen.

Stap 4

Als een document om welke reden dan ook niet kan worden hersteld met behulp van standaardmethoden, gebruik dan hulpprogramma's zoals Smart Data Recovery, R-STUDIO NE, enz. Met Smart Data Recovery na installatie kunt u bijvoorbeeld in de toekomst niet alleen documentbestanden herstellen, maar en audio- en video-opnamen, clips, archiefbestanden.

Aanbevolen: