Beheerdersrechten Krijgen In Windows 7

Beheerdersrechten Krijgen In Windows 7
Beheerdersrechten Krijgen In Windows 7
Anonim

Windows 7-ontwikkelaars maken zich ernstige zorgen over het probleem dat Russische ingenieurs 'foolproof' noemen. Standaard is de gebruiker zeer beperkt in rechten. Beheerdersrechten zijn vereist om sommige programma's uit te voeren en bestanden te verwijderen die zijn gemaakt door programma's van derden.

Beheerdersrechten krijgen in Windows 7
Beheerdersrechten krijgen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Als u de klassieke weergave van het menu Start op uw computer hebt geselecteerd, gaat u naar het Configuratiescherm en opent u het knooppunt Systeembeheer. Anders bevindt de groep Beheer zich in de categorie Kleine pictogrammen van het Configuratiescherm.

Stap 2

Dubbelklik op het knooppunt Computerbeheer en vouw de module Lokale gebruikers en groepen uit. Vouw in de lijst Naam aan de rechterkant van de beheerconsole de map Gebruikers uit. Klik met de rechtermuisknop op het account "Beheerder" en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu. Schakel het selectievakje naast het item 'Account uitschakelen' uit.

Stap 3

Voer in het veld "Volledige naam" een vermelding in die niet overeenkomt met de naam van de eigenaar van de computer, die is opgegeven tijdens de installatie van het besturingssysteem. Klik op "Toepassen" en OK om te bevestigen, start uw computer opnieuw op en log in met een nieuw account.

Stap 4

De beheerconsole kan op een andere manier worden aangeroepen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" om het vervolgkeuzemenu te openen en selecteer de opdracht "Beheren". Klik aan de linkerkant van de console op de module Lokale gebruikers en groepen.

Stap 5

U kunt Gebruikersaccountbeheer (UAC) ook uitschakelen. Vouw in het Configuratiescherm het knooppunt Gebruikersaccounts uit. Vink het item "Besturingsparameters wijzigen …" aan en verplaats de schuifregelaar naar de onderste positie. Het systeem behandelt elke gebruiker als beheerder.

Stap 6

Er is nog een manier. Voer in het startvenster van het programma secpol.msc in en klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor het starten van de opdracht. Vink "Uitvoeren met beheerdersrechten" aan. Vouw de knooppunten Lokaal beleid en beveiligingsinstellingen uit.

Stap 7

Zoek in de lijst met beleidsregels "Accounts: Recordstatus" Beheerder ". Klik er met de rechtermuisknop op, selecteer de optie "Eigenschappen" en zet de statusschakelaar in de positie "Inschakelen".

Stap 8

Als u Windows 7 Home Premium of Windows 7 Home Basic op uw computer hebt geïnstalleerd, selecteert u Uitvoeren in het menu Start en typt u cmd in het startvenster van het programma. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de opdrachtregel dat verschijnt en selecteer de optie "Als administrator uitvoeren".

Stap 9

Voer netgebruiker in Beheerder / actief: ja. Bevestig door op Enter te drukken en start uw computer opnieuw op. Log in met uw beheerderslogin.

Populair per onderwerp