Hoe Engels Te Installeren Op Windows

Inhoudsopgave:

Hoe Engels Te Installeren Op Windows
Hoe Engels Te Installeren Op Windows

Video: Hoe Engels Te Installeren Op Windows

Video: Hoe Engels Te Installeren Op Windows
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Sommige versies van het Windows-besturingssysteem werken alleen met bepaalde talen en kunnen alleen worden gewijzigd door middel van herinstallatie. Zorg er bij de aanschaf van software voor dat deze in de toekomst meerdere talen tegelijk ondersteunt.

Hoe Engels te installeren op Windows
Hoe Engels te installeren op Windows

Noodzakelijk

distributiekit voor besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Om een Engelse toetsenbordindeling aan uw computerconfiguratie toe te voegen, opent u het Configuratiescherm en selecteert u Regionale en taalopties. Open op het tabblad "Talen" extra instellingen en gebruik het menu aan de rechterkant om de Engelse lay-out toe te voegen, die standaard is ingeschakeld op alle computers, ongeacht de Windows-versie. Soms verdwijnt het, in het bijzonder gaat het om computers die besmet zijn met virussen. Stel hier ook de opdrachten voor de overgang in.

Stap 2

Als u niet de invoerparameters wilt wijzigen, maar de interface van het besturingssysteem zelf, zorg er dan voor dat deze actie wordt ondersteund door uw geïnstalleerde distributiekit. Installeer daarna het besturingssysteem opnieuw in de updatemodus.

Stap 3

Dit gaat op de volgende manier: plaats de distributiekit in de drive of start de installatie vanaf de harde schijf zonder het werk in Windows te onderbreken. Selecteer in de opties Engels als uw besturingssysteem meertalig is. Volg de instructies van de menu-items, waarna uw besturingssysteem een interface in het Engels heeft.

Stap 4

Als de distributie van uw besturingssysteem bij het bewerken van de configuratie geen taalkeuze biedt, bestel dan een nieuwe op de officiële Microsoft-website, waarna deze op schijf naar u wordt verzonden. De prijs is ongeveer 10-15 euro. Het is mogelijk dat u ook de licentie-informatie van het besturingssysteem dat wordt geïnstalleerd, moet opgeven.

Stap 5

U kunt ook de aankoop van de Engelse of meertalige versie van het Windows-besturingssysteem gebruiken in de winkels van uw stad. Installeer in update-modus, houd er ook rekening mee dat de naam van het systeem moet overeenkomen met de software die op uw computer is geïnstalleerd, dat wil zeggen dat als u Vista hebt geïnstalleerd, u het alleen kunt bijwerken met een vergelijkbare distributiekit.

Aanbevolen: