Gegevens Herstellen Na Verwijdering After

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Na Verwijdering After
Gegevens Herstellen Na Verwijdering After

Video: Gegevens Herstellen Na Verwijdering After

Video: Gegevens Herstellen Na Verwijdering After
Video: Альтернатива ламинату на стене - Старые декоративные амбарные доски. Старинные балки из дерева. 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende situaties waarin u per ongeluk gegevens van uw harde schijf kunt verwijderen. U kunt per ongeluk de verkeerde partitie formatteren of per ongeluk de juiste map verwijderen. Het maakt niet echt uit hoe de bestanden die u wilt precies zijn verwijderd. Het is veel belangrijker hoe u deze bestanden precies kunt herstellen. Als u besluit om het proces voor het herstellen van bestanden onmiddellijk te starten nadat ze zijn gewist, neemt de kans op een succesvol herstel aanzienlijk toe. Maar zelfs als de bestanden die u nodig hebt al lang geleden zijn verwijderd, is de kans op gegevensherstel vrij groot.

Gegevens herstellen na verwijdering after
Gegevens herstellen na verwijdering after

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem, programma voor bestandsherstel

instructies:

Stap 1

Het is belangrijk om te weten dat nadat u per ongeluk de benodigde bestanden hebt verwijderd of een schijfpartitie hebt geformatteerd, u in geen geval geen informatie naar deze partitie mag schrijven vóór de herstelprocedure, anders wordt de kans op succesvol gegevensherstel kleiner.

Stap 2

Download het Filerecovery-programma van internet. Installeer de applicatie op uw computer en start deze vervolgens. Het hoofdmenu van het programma is verdeeld in twee vensters. Het linkervenster bevat een lijst van alle partities op de harde schijf van de computer. Selecteer in deze lijst degene waarvan u uw verloren gegevens wilt herstellen. Er is een werkbalk aan de bovenkant van het venster. Nadat u de gewenste sectie hebt geselecteerd, klikt u op op de werkbalk Snelle scan.

Stap 3

Daarna begint het proces van het scannen van de harde schijfpartitie. Na voltooiing verschijnt een lijst met bestanden die kunnen worden hersteld in het rechtervenster van het programma. Houd de linkermuisknop ingedrukt en selecteer alle bestanden. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op een van de bestanden en selecteer het item Herstellen in het contextmenu. Klik in het venster dat verschijnt ook op Herstellen. De bestanden worden hersteld.

Stap 4

Als u niet tevreden bent met het aantal gevonden bestanden voor herstel, gebruikt u een andere methode. Klik op de werkbalk op Superscan. Er verschijnt een extra venster waarin een pijl staat tegenover het opschrift Scan what. Klik erop en selecteer de partitie waarvan de bestanden zullen worden hersteld.

Stap 5

In deze bedrijfsmodus van het programma zal het scanproces erg lang duren, maar na voltooiing zal het percentage bestanden dat voor herstel wordt gevonden maximaal zijn. Het wordt aanbevolen om de computer op dit moment niet te belasten met andere bewerkingen, omdat dit het toch al lange scanproces kan vertragen. Na voltooiing worden alle bestanden weergegeven in het rechtervenster van het programma. Het herstelproces is hetzelfde als in het vorige geval.

Aanbevolen: