Een Map Herstellen Na Verwijdering After

Inhoudsopgave:

Een Map Herstellen Na Verwijdering After
Een Map Herstellen Na Verwijdering After

Video: Een Map Herstellen Na Verwijdering After

Video: Een Map Herstellen Na Verwijdering After
Video: How To Recover Permanently Deleted Files For Free On Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Het werkingsprincipe van besturingssystemen met bestanden op harde schijven stelt u in staat om verwijderde informatie met succes te herstellen. Om dit proces uit te voeren, heeft u speciale software nodig.

Een map herstellen na verwijdering after
Een map herstellen na verwijdering after

Noodzakelijk

Eenvoudig herstelprogramma

instructies:

Stap 1

Probeer verwijderde bestanden te herstellen met Easy Recovery Professional. Installeer het op een lokale schijf waar zich geen externe mappen bevonden. Dit is nodig om niet per ongeluk de sectoren te overschrijven waarop de gegevens die worden hersteld zich bevinden.

Stap 2

Open het programma en selecteer het menu Gegevensherstel. De hulpprogramma's zijn niet ontworpen om verwijderde mappen te zoeken, maar u kunt de benodigde bestanden afzonderlijk herstellen. Open het menu Verwijderde herstel. Geef de lokale schijf (partitie op de harde schijf) op waar de externe map zich bevond.

Stap 3

Activeer het item Volledige scan door er een vinkje naast te zetten. Als u bestanden van een bepaald type moet vinden, geef dit dan op door het veld Bestandsfilter in te vullen. Als u niet zeker bent van de juistheid van de opgegeven parameters, laat dit veld dan leeg. In dit geval zoekt het programma naar alle eerder bestaande bestanden.

Stap 4

Klik op Volgende en wacht terwijl het programma klaar is met zoeken naar verwijderde gegevens. Zoek in het linkervenster van het menu dat verschijnt de mappen met de gewenste bestanden. Selecteer de gewenste mappen of afzonderlijke documenten met vinkjes. Klik op de knop Volgende.

Stap 5

Klik op de knop Bladeren en selecteer de map waarnaar de geselecteerde bestanden worden gekopieerd. Vink het vakje naast Herstelrapport genereren aan als u de lijst met herstelde bestanden wilt opslaan. Klik op de knop Volgende. Klik in het nieuwe menu op Opslaan en wacht tot de bestanden zijn opgeslagen.

Stap 6

Sluit het Easy Recovery-programma. Open de map die u hebt opgegeven voor gegevensherstel. Controleer de kwaliteit van de bestanden. Als sommige niet volledig zijn hersteld, gebruik dan de functie Bestandsherstel van Easy Recovery.

Aanbevolen: