Hoe De Olympische Spelen Te Starten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Olympische Spelen Te Starten?
Hoe De Olympische Spelen Te Starten?

Video: Hoe De Olympische Spelen Te Starten?

Video: Hoe De Olympische Spelen Te Starten?
Video: Hoe kan België meer Olympische medailles winnen? 2024, April
Anonim

Olympiade is een redelijk populair spel in de jaren 90 voor de Dandy-spelcomputer. Nu kun je het op een computer spelen door de benodigde programma's te downloaden - emulators.

Hoe de Olympische Spelen te starten?
Hoe de Olympische Spelen te starten?

Noodzakelijk

  • - programma-emulator van het Dandy-voorvoegsel;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Download de Dandy-spelconsole-emulator naar uw computer. Voer hiervoor het bijbehorende programma op internet uit en download het installatiebestand naar uw computer. Controleer het daarna op virussen en kwaadaardige code en voltooi de installatie. Ook worden dergelijke programma's vaak gestart zonder installatie, alles kan afhangen van waar je het hebt gedownload. U kunt de bron https://www.dendyemulator.ru/ gebruiken. Het bevat de meeste bekende emulatorprogramma's die u kunt downloaden via de links in de recensies.

Stap 2

Download de spellen door een van de links in het menu hieronder te volgen https://www.dendyemulator.ru/download/ in deze sectie. Houd er rekening mee dat de spellen die je nodig hebt mogelijk niet in de meegeleverde collecties zijn opgenomen, dus het is het beste om het als een apart bestand te downloaden door op internet te zoeken naar "Olympische spelen".

Stap 3

Controleer na het downloaden het bestand op virussen en voer vervolgens de recent geïnstalleerde Dandy-console-emulator uit op uw computer. Open het spel dat je nodig hebt in het menu. Maak uzelf vertrouwd met de bedieningselementen en klik op Start.

Stap 4

Zoek op internet naar online versies van oudere games. Je kunt ze ook vinden op sociale netwerken, bijvoorbeeld op de Vkontakte-website, de juiste zoekopdracht voor applicaties uitvoeren, vervolgens de verkregen resultaten bekijken en de gewenste optie selecteren, bijvoorbeeld https://vkontakte.ru/emugame?mid= 101336304&ref=9.

Stap 5

Houd er rekening mee dat om online games in uw browser te kunnen spelen, u een Flash Player-plug-in nodig heeft, bij voorkeur de nieuwste versie. Deze optie is handig als u een snelle internetverbinding heeft. Als er geen is, wordt het spel gewoon niet geladen.

Aanbevolen: