Hoe Windows Media Player Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Media Player Te Vervangen
Hoe Windows Media Player Te Vervangen

Video: Hoe Windows Media Player Te Vervangen

Video: Hoe Windows Media Player Te Vervangen
Video: How To Uninstall Windows Media Player 2024, April
Anonim

Windows Media Player heeft een aantal nadelen (kwetsbaarheden, hoge eisen aan computerbronnen). Als de kenmerken en mogelijkheden van deze speler niet bij u passen, zoek er dan een kwaliteitsvervanger voor.

Hoe Windows Media Player te vervangen
Hoe Windows Media Player te vervangen

instructies:

Stap 1

Ga naar de volgende site:

mplayerhq.hu/.

Stap 2

Klik op de downloadlink in de linkerkolom van de pagina. Zoek de sectie Binaries, en daarin - het item MPlayer Windows met SMPlayer GUI (aanbevolen). Download het EXE-bestand van de HTTP-link die zich rechts van dit item bevindt. Sla het op, voer het installatieprogramma uit en installeer vervolgens MPlayer ermee.

Stap 3

De speler die u zojuist hebt geïnstalleerd, heeft geen toegang tot de codecs die al op het systeem aanwezig zijn. Om ervoor te zorgen dat het bestanden in verschillende formaten accepteert, zoekt u het gedeelte Binaire Codec-pakketten op dezelfde pagina en daarin - het item Windows x86 20071007 (de nummers aan het einde van de naam kunnen variëren). Download het ZIP-archief via de HTTP-link rechts van dit item.

Stap 4

Zoek met behulp van de Windows-zoekopdracht naar bestanden en mappen een map met de naam codecs. Open het gedownloade archief met een willekeurig archiefprogramma (bijvoorbeeld 7-Zip) en kopieer vervolgens alle bestanden met codecs naar deze map.

Stap 5

Houd er rekening mee dat MPlayer, met al zijn voordelen, één nadeel heeft: het speelt streaming niet goed af en heeft daarom weinig nut voor het luisteren naar internetradiostations. Om ze te kunnen beluisteren zonder Windows Media Player te gebruiken, downloadt u Real Player van de volgende pagina:

europe.real.com/realplayer.

Klik op de groene knop Real Player Free Download, download het installatiebestand en installeer de speler. Probeer het niet voor iets anders te gebruiken dan voor streaming. Download de Real Player Plus niet per ongeluk (de downloadknop bevindt zich hieronder en heeft een blauwe kleur) - dit is een betaalde versie van de reguliere Real Player.

Stap 6

Controleer de werking van beide spelers. Probeer in de eerste een aantal audio- en videobestanden van verschillende formaten uit te voeren, en in de tweede, open verschillende streaminglinks en luister naar de internetuitzending.

Aanbevolen: