Hoe Windows Media Player Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Media Player Te Repareren
Hoe Windows Media Player Te Repareren

Video: Hoe Windows Media Player Te Repareren

Video: Hoe Windows Media Player Te Repareren
Video: Windows media player не работает отвечает. Что делать? Решение проблемы!!! 2024, Mei
Anonim

Heel vaak is er een situatie waarin, na de volgende systeemupdate of de installatie van sommige applicaties, bepaalde programma's niet meer correct werken - bijvoorbeeld Windows Media Player. In dit geval kunt u proberen het te herstellen.

Hoe Windows Media Player te repareren
Hoe Windows Media Player te repareren

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of Systeemherstel is ingeschakeld. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer op uw bureaublad en selecteer Eigenschappen. Selecteer in het geopende venster het tabblad "Systeemherstel". Als het selectievakje niet is aangevinkt in de regel "Systeemherstel op alle schijven uitschakelen", is alles in orde, kunt u de herstelprocedure starten.

Stap 2

Open: "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Systeemherstel". In het geopende venster moet het item "Een eerdere staat van de computer herstellen" worden aangevinkt. Klik op "Volgende", selecteer in het nieuwe venster de vetgedrukte dag in de kalender - vanaf deze dag kunt u proberen het systeem te herstellen. Klik nogmaals op "Volgende", lees de waarschuwingen en start het herstel.

Stap 3

Houd er rekening mee dat het hierboven beschreven herstel niet altijd helpt; in veel gevallen is het niet mogelijk om het systeem terug te zetten naar een werkende staat. Probeer in dit geval de kapotte componenten opnieuw te installeren. Open: "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's toevoegen of verwijderen". Selecteer Windows-componenten installeren. Zoek in het geopende venster de regel "Windows Media Player" en verwijder het vogeltje ervan. Klik op "Volgende", de speler wordt verwijderd. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Installeer nu Windows Media opnieuw. Open de Windows-componentinstallatie opnieuw en vink het vakje naast de regel "Windows Media Player" aan, klik op "Volgende". Probeer een muziekbestand af te spelen - de speler zou moeten werken.

Stap 5

Als de storing ernstig is en de speler niet kan worden hersteld, moet u deze opnieuw installeren. Dit vereist een installatiebestand, zoek de nieuwste versie van de speler. Voer het installatiebestand uit en volg de instructies die verschijnen. Als u een gelicentieerd besturingssysteem heeft, zouden er geen problemen moeten ontstaan. Bij gebruik van Windows zonder licentie kunnen er problemen optreden tijdens de installatie, aangezien het installatieprogramma de authenticiteit van het besturingssysteem zal verifiëren. Vervang in dit geval het besturingssysteem door een gelicentieerd besturingssysteem of gebruik andere spelers, bijvoorbeeld Winamp.

Aanbevolen: