Hoe Het Aanraaktoetsenbord In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Aanraaktoetsenbord In Te Schakelen
Hoe Het Aanraaktoetsenbord In Te Schakelen

Video: Hoe Het Aanraaktoetsenbord In Te Schakelen

Video: Hoe Het Aanraaktoetsenbord In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Het aanraaklasertoetsenbord is een compact apparaat dat op elk plat oppervlak kan worden geïnstalleerd. Hij projecteert er een afbeelding van een toetsenbord op, waarop je kunt typen, net als op een echt toetsenbord. De camera die in het apparaat is ingebouwd, controleert de vingers en de processor, die deze informatie interpreteert, emuleert toetsaanslagen.

Hoe het aanraaktoetsenbord in te schakelen
Hoe het aanraaktoetsenbord in te schakelen

instructies:

Stap 1

Installeer de drivers op de smartphone waarmee je het toetsenbord gaat gebruiken. Houd er rekening mee dat een mobiele telefoon met alleen Java niet werkt, zelfs niet als deze een Bluetooth-interface heeft. Zoek het installatiebestand op de schijf die bij het toetsenbord is geleverd of op de website van de fabrikant: voor Symbian - met de SIS- of SISX-extensie, voor Android - APK, voor Windows Mobile - CAB. Kopieer dit bestand naar de geheugenkaart van uw telefoon en installeer het vervolgens vanuit de bestandsbeheerder. Sommige redelijk moderne modellen smartphones, met name Symbian-modellen, kunnen met zo'n toetsenbord werken zonder extra programma's te installeren.

Stap 2

Als u een iPhone of een apparaat op Windows Phone 7 gebruikt en dit wordt ondersteund door de fabrikant van het toetsenbord, kunt u het programma alleen downloaden om ermee te werken vanuit de officiële winkel van de OS-ontwikkelaar, met respectievelijk iTunes of Zune Software, en als die er niet zijn, de telefoon zelf gebruiken. Voordat u verbinding maakt met mobiel internet, moet u ervoor zorgen dat u zich in uw thuisnetwerk bevindt, dat het toegangspunt (APN) correct is geconfigureerd en dat het tarief onbeperkt is.

Stap 3

Plaats, afhankelijk van het model met aanraaktoetsenbord, batterijen of laad de batterij op. Plaats het apparaat zo dat de lens van de ingebouwde projector naar de tafel is gericht. De laatste moet mat zijn. Schakel de stroom in. Pas de positie van de projector zo aan dat het virtuele toetsenbordbeeld naar wens wordt gepositioneerd.

Stap 4

Druk op de telefoonkoppelingsknop op het apparaat. Ga op de telefoon zelf naar de Bluetooth-koppelingsmodus (de manier om deze in te voeren hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt). Start automatisch zoeken naar apparaten en selecteer uw toetsenbord uit de apparaten die worden gedetecteerd. Voer de toegangspincode in die is gespecificeerd in de instructies ervoor.

Stap 5

Start een teksteditor, browser, enz. op uw telefoon. Zorg ervoor dat uw telefoon reageert op virtuele aanraaktoetsen.

Aanbevolen: