Hoe De Monitorklep Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitorklep Te Openen
Hoe De Monitorklep Te Openen

Video: Hoe De Monitorklep Te Openen

Video: Hoe De Monitorklep Te Openen
Video: Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Polo? 2024, Mei
Anonim

Het demonteren van een monitor is niet eenvoudig, zeker niet als je het voor het eerst zelf doet. Als u niet zeker bent van uw capaciteiten, vertrouw deze kwestie dan toe aan specialisten, want dit is een nogal gecompliceerd proces dat uiterste zorg en nauwkeurigheid van u vereist.

Hoe de monitorklep te openen
Hoe de monitorklep te openen

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Koppel de monitor los van de stroombron en koppel het netsnoer en de videoadapterkabel los. Verwijder de monitor indien mogelijk van de standaard, omdat het veel gemakkelijker is om de monitor te demonteren. Meestal is de levering moeilijk te verwijderen, behalve dit onderdeel, gebruik nergens anders kracht - de rest moet gemakkelijk worden verwijderd, tenzij ze niet zijn gelijmd of vastgeschroefd.

Stap 2

Houd er rekening mee dat die monitormodellen, voor de montage waarvan lijm is gebruikt, het beste niet thuis te demonteren, maar contact op te nemen met een speciaal servicecentrum, omdat u de behuizing van het apparaat kunt beschadigen.

Stap 3

Draai de monitor ondersteboven. Draai alle voor uw ogen toegankelijke bevestigingsmiddelen los van de monitorbehuizing, houd er rekening mee dat bij sommige modellen de bouten verborgen kunnen zijn achter speciale pluggen om het uiterlijk niet te bederven. Nadat alle bouten zijn verwijderd, wrikt u de monitorkap iets omhoog en verwijdert u deze.

Stap 4

Als u de kap van de laptopmonitor moet verwijderen, haalt u de stekker uit het stopcontact, sluit u deze en draait u hem om. Draai de bouten van de achterpanelen los, verwijder de harde schijf, dit is nodig als je geen paneel met extra knoppen boven het toetsenbord hebt. Koppel de lintkabel los waarmee deze op het moederbord is aangesloten en houd deze voorzichtig bij de basis vast. Zoek de aansluitdraden van de monitor en koppel ze los.

Stap 5

Als er zich een speciaal paneel met extra knoppen boven het toetsenbord bevindt, wrikt u het voorzichtig los en maakt u het los om toegang te krijgen tot de aansluitdraden van de monitor. Verwijder de doppen van de monitorbouten, maak het scherm los van de laptopbehuizing en draai de bouten van het voorpaneel los. Wrik de monitorkap voorzichtig omhoog en verwijder deze. Als u de dobbelsteen gaat verwijderen, kunt u dit het beste doen op een groot, met stof bedekt oppervlak om te voorkomen dat kleine details verloren gaan.

Aanbevolen: