Hoe U Afbeeldingen Voor Uw Bureaublad Kiest

Inhoudsopgave:

Hoe U Afbeeldingen Voor Uw Bureaublad Kiest
Hoe U Afbeeldingen Voor Uw Bureaublad Kiest

Video: Hoe U Afbeeldingen Voor Uw Bureaublad Kiest

Video: Hoe U Afbeeldingen Voor Uw Bureaublad Kiest
Video: Missie 5: Afbeeldingen - Programmeer je eigen website in HTML 2024, April
Anonim

Als achtergrond op het bureaublad kunt u een afbeelding plaatsen uit de verzameling die Windows OS biedt, of een andere afbeelding - een foto, tekening, een frame uit een film, enz. Het belangrijkste is dat de achtergrond de ogen niet vermoeit en geen latente irritatie veroorzaakt.

Hoe u afbeeldingen voor uw bureaublad kiest
Hoe u afbeeldingen voor uw bureaublad kiest

instructies:

Stap 1

Om van uw favoriete afbeelding de bureaubladachtergrond in Windows XP te maken, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Instellen als bureaubladachtergrond" in het contextmenu. De afbeelding wordt automatisch uitgerekt om op het scherm te passen, dus wees voorzichtig: als de afbeelding te klein is, wordt de bureaubladafbeelding wazig en wazig.

Stap 2

Als u een achtergrond uit de Windows Gallery wilt selecteren, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad en selecteert u Eigenschappen in het contextmenu. Markeer op het tabblad 'Bureaublad' in het gedeelte 'Achtergrond' de gewenste afbeelding.

Stap 3

In de lijst "Rangschikken" kunt u een actie kiezen op een afbeelding die te klein is: uitrekken, in het midden van het scherm plaatsen of meerdere afbeeldingen in de vorm van tegels opmaken. Het uitrekken van een kleine tekening kan de kwaliteit in gevaar brengen. Als u een afbeelding in het midden plaatst, kunt u in de lijst "Kleur" een framekleur ervoor kiezen.

Stap 4

Vanuit hetzelfde venster kunt u elke afbeelding die op uw computer is opgeslagen specificeren voor het bureaublad. Klik hiervoor op "Bladeren" en specificeer het pad naar de gewenste afbeelding in de adresbalk.

Stap 5

In Windows 7 verandert de achtergrond iets anders. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad en vink de opdracht "Personaliseren" aan. Klik in het nieuwe venster op de link "Bureaubladachtergrond". In deze versie van Windows is de keuze aan afbeeldingen veel rijker. Selecteer de gewenste afbeelding en klik op "Wijzigingen opslaan".

Stap 6

U kunt een diavoorstelling als achtergrond instellen. Om dit te doen, markeert u meerdere afbeeldingen terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt. Selecteer in de lijst "Afbeeldingen wijzigen elke" het tijdsinterval voor het wijzigen van afbeeldingen.

Stap 7

Klik op Bladeren om een afbeelding op uw computer als achtergrond te selecteren. Als de afbeelding te klein is, gebruikt u de keuzelijst Afbeeldingspositie om de afbeelding optimaal op het scherm te positioneren.

Aanbevolen: