Hoe De Ontdekkingsreiziger Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontdekkingsreiziger Terug Te Sturen
Hoe De Ontdekkingsreiziger Terug Te Sturen

Video: Hoe De Ontdekkingsreiziger Terug Te Sturen

Video: Hoe De Ontdekkingsreiziger Terug Te Sturen
Video: Ontdekkingsreizigers in groep 4C! 2024, Mei
Anonim

Fouten in Windows Verkenner of Explorer.exe kunnen verschillende oorzaken hebben. Deze omvatten virale blootstelling, de installatie van nieuwe software en verschillende schade aan de dirigent.

Hoe de ontdekkingsreiziger terug te sturen
Hoe de ontdekkingsreiziger terug te sturen

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een gespecialiseerde antivirustoepassing AVZ, die gratis op internet wordt verspreid. Voer een volledige scan van het systeem uit op virussen en verwijder deze.

Stap 2

Zoek en verwijder alle recent geïnstalleerde programma's. Het is vaak de installatie van nieuwe software die de Explorer.exe-toepassingsfouten veroorzaakt.

Stap 3

Als deze stappen niet hebben geholpen om de verkenner terug te krijgen, voer dan de AVZ-toepassing opnieuw uit om Explorer.exe te herstellen zodat deze in de automatische modus werkt. Open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het hoofdprogrammavenster en selecteer het item "Systeemherstel". Pas de selectievakjes in de regel "Verkenner-instellingen herstellen" in het geopende dialoogvenster toe en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Gemarkeerde bewerkingen uitvoeren" te klikken. Wacht tot het proces is voltooid en start het systeem opnieuw op om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Stap 4

Als u een installatieschijf hebt, gebruikt u de alternatieve herstelmethode Explorer.exe. Ga hiervoor naar de veilige modus en open het opstartvolume. Vouw de map met de naam i386 uit en zoek het bestand met de naam explorer.exe. Breng het over naar uw computer en hernoem het explorer.exe. Vervang het beschadigde verkennerbestand in de systeemmap door dit bestand en start het systeem opnieuw op om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Stap 5

Probeer een andere manier om beschadigde Explorer.exe te repareren met behulp van het opdrachtregelprogramma. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op de combinatie van functietoetsen Ctrl, alt="Image" en Del. deze actie start het hulpprogramma Taakbeheer. Gebruik de opdracht Nieuwe taak in het dispatchervenster dat wordt geopend en typ cmd in het volgende dialoogvenster. Bevestig de geselecteerde actie door op de knop Uitvoeren te klikken en sfc / scannow in het tekstvak van de opdrachtinterpreter te typen. Plaats de installatieschijf in het diskettestation en bevestig de opdracht door op de Enter-toets te drukken. Wacht tot het herstelproces is voltooid.

Aanbevolen: