Hoe Videogeheugen Uit Te Breiden

Inhoudsopgave:

Hoe Videogeheugen Uit Te Breiden
Hoe Videogeheugen Uit Te Breiden

Video: Hoe Videogeheugen Uit Te Breiden

Video: Hoe Videogeheugen Uit Te Breiden
Video: Hoe te verhogen Videogeheugen 2018 Windows 7,8,10, Vram Tool By KurdOs 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende methoden om het videogeheugen in een laptop te vergroten. Meestal wordt er een discrete videokaart aan toegevoegd om de prestaties van een mobiele computer te verbeteren.

Hoe videogeheugen uit te breiden
Hoe videogeheugen uit te breiden

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Er zijn twee soorten videoadapters geïnstalleerd in laptops: geïntegreerd (intern) en discreet (apart). De versnelling van de geïntegreerde grafische kaart wordt bereikt door RAM toe te voegen. Voer dit proces uit. Koop een geschikte geheugenkaart en installeer deze in je laptop.

Stap 2

Ondanks de grote hoeveelheid geheugen op de geïntegreerde videoadapters kunnen ze de meeste zware applicaties niet aan. Installeer een discrete videoadapter om games te kunnen spelen waarvoor een krachtige videokaart nodig is.

Stap 3

Bekijk de specificaties van het moederbord dat in uw laptop is geïnstalleerd. Zoek het type slot waarop de volledige grafische kaart is aangesloten. Staat deze informatie niet in de gebruiksaanwijzing van het moederbord, zoek deze dan op op de website van je laptopfabrikant.

Stap 4

Koop de juiste grafische kaart. Demonteer de laptop door het benodigde aantal bevestigingsschroeven los te draaien. Onderzoek de aangesloten kabels zeer zorgvuldig totdat de bodemafdekking volledig is verwijderd.

Stap 5

Sluit een volwaardige videokaart aan op de daarvoor bestemde connector. Sluit alle eerder losgekoppelde kabels opnieuw aan en zet de laptop weer in elkaar. Schakel dit apparaat in.

Stap 6

Installeer volledige stuurprogramma's voor uw nieuwe grafische kaart. Houd er rekening mee dat het gebruik van een discrete videoadapter meer stroom vereist. Dit betekent dat uw laptop aanzienlijk minder zal werken op een enkele lading. Installeer een speciaal programma om van videoadapter te kunnen wisselen.

Stap 7

Als er een Intel-processor in de laptop is geïnstalleerd, wordt de videoadapter automatisch gewijzigd. Als je een ATI (AMD) processor gebruikt, bezoek dan de website www.ati.com en download daar AMD Engine Control Center. Installeer het en start uw laptop opnieuw op

Stap 8

Start het programma en selecteer "Laag GPU-stroomverbruik" om de interne grafische kaart in te schakelen.

Aanbevolen: