Hoe Maak Je Een Laptop Touch

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Laptop Touch
Hoe Maak Je Een Laptop Touch

Video: Hoe Maak Je Een Laptop Touch

Video: Hoe Maak Je Een Laptop Touch
Video: How To Make Any Laptop Touch Screen! 2024, Mei
Anonim

De vaak hoge prijs voor monitoren en laptops met touchscreen-oppervlakken wordt niet gerechtvaardigd door externe voorzieningen en functionaliteit. Wil je echter zo'n apparaat hebben, dan kun je een speciale add-on aanschaffen voor je bestaande laptop.

Hoe maak je een laptop touch
Hoe maak je een laptop touch

Het is nodig

Duo Digitaal apparaat

instructies:

Stap 1

Bepaal de diagonaal van je monitor. Als het niet groter is dan 22 inch, kun je het scherm eenvoudig veranderen in een touchscreen met behulp van de Duo Digital-gadget die speciaal is ontworpen in Korea. Dit apparaat is een scanner die aan de bovenkant van een laptopmonitor wordt bevestigd. Hij is het die bewegingen op het apparaat volgt en een signaal naar de computer stuurt. Het tweede apparaat van het Duo Digital-systeem is een handvat dat als manipulator fungeert en tegelijkertijd de functies van een muis volledig vervangt, omdat het twee knoppen heeft die vergelijkbaar zijn met die op standaardapparaten.

Stap 2

Bestel een Duo Digital apparaat. De prijs schommelt nu rond de $ 50 voor één set, het hangt niet af van de diagonaal van je monitor. Het apparaat kan niet alleen voor laptops worden gebruikt, maar ook voor gewone monitorschermen, maar het gelijktijdige gebruik ervan voor een computer en een monitor is in sommige gevallen onmogelijk vanwege inconsistenties in de grootte van de diagonaal van het scherm, evenals als de verhoudingen.

Stap 3

Koop dit product alleen bij bekende online winkels en koop niet bij verkopers met een twijfelachtige reputatie. Aangezien dit een vrij nieuw segment van het product is, is het nog niet wijdverbreid, dus het kan problematisch zijn om het in winkels in uw stad te vinden.

Stap 4

Bevestig na aanschaf van Duo Digital de positie van de scanner op de bovenrand van de monitor met behulp van een speciale houder (zoals meestal te vinden is bij webcams). Zet hem bij voorkeur precies in het midden van de monitorbreedte. Zet hem aan, installeer de software op uw computer (standaard meegeleverd), voer de eerste installatie uit volgens de bijgevoegde instructies.

Stap 5

Houd er rekening mee dat dit type product nog niet op de markt is gebracht met een Russische versie van de interface, kies daarom een andere taal, die u min of meer vertrouwd is, van de taal die door het installatieprogramma wordt aangeboden. Koppel de apparaten.

Aanbevolen: