Hoe U De Kracht Van Uw Videokaart Kunt Ontdekken

Inhoudsopgave:

Hoe U De Kracht Van Uw Videokaart Kunt Ontdekken
Hoe U De Kracht Van Uw Videokaart Kunt Ontdekken

Video: Hoe U De Kracht Van Uw Videokaart Kunt Ontdekken

Video: Hoe U De Kracht Van Uw Videokaart Kunt Ontdekken
Video: LEVEL 5 POLTERGEIST WEER SPOKEN, GRIEZELIGE ACTIVITEIT 2024, April
Anonim

Een moderne high-performance videoadapter verbruikt behoorlijk wat stroom. Deze indicator, genaamd vermogen, en berekend in watt, is niet altijd hetzelfde. Het verbruik is afhankelijk van de belasting van de videokaart.

Hoe u de kracht van uw videokaart kunt ontdekken
Hoe u de kracht van uw videokaart kunt ontdekken

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Als u wordt geconfronteerd met een situatie waarin de computer plotseling wordt uitgeschakeld in het spel of bij het bekijken van video van hoge kwaliteit, kan een van de redenen voor dit gedrag een gebrek aan stroom zijn. Dat wil zeggen dat er een onvoldoende krachtige voedingseenheid in de systeemeenheid is geïnstalleerd. Om te berekenen welk model voeding uw computer nodig heeft, moet u eerst het vermogen van uw videokaart weten. Controleer uw grafische kaartmodel. U vindt deze informatie op de garantiekaart. Als deze optie niet werkt, start u het DirectX-hulpprogramma of Apparaatbeheer.

Stap 2

Start uw browser en voer uw videokaartmodel in de zoekmachine in. Bijvoorbeeld HD 6950 van Gigabyte. Selecteer de link die leidt naar de website van de fabrikant van de videoadapter. Bezoek de originele site, aangezien de informatie op de Russischtalige versie van de site mogelijk onvolledig is.

Stap 3

Zoek de beschrijving van de videoadapter (Overzicht) of de specificatie (specificatie). Zoek naar de woorden Systeemvoedingsvereiste, in ons geval is dit 500 W. Het vermogen van de Gigabyte HD 6950-videokaart is daarom 500 watt. Dit is geen constant verbruik, maar een indicator die "met een marge" wordt genomen, dat wil zeggen, zelfs tijdens de maximale belastingen die aan de videokaart zijn toegewezen, is 500 watt voldoende.

Stap 4

Als u de informatie die u nodig hebt niet kunt vinden op de website van de fabrikant, zoek dan naar recensies en tests op computergerelateerde sites. Dus, volg de link https://www.3dnews.ru/news/potreblyaemaya_moshnost_73_videokart/ vind je een indicatie van de kracht van meer dan 70 videokaarten in verschillende tests

Stap 5

Gewetensvolle verkopers en monteurs zorgen voor de kracht van de videoadapter en selecteren daarvoor de juiste componenten. Het is echter handig om te weten hoeveel stroom uw grafische kaart verbruikt.

Aanbevolen: