Thuisdeling Instellen

Inhoudsopgave:

Thuisdeling Instellen
Thuisdeling Instellen

Video: Thuisdeling Instellen

Video: Thuisdeling Instellen
Video: Mappen delen in Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Het concept van "delen" of "kaarten delen" komt van de Engelse woorden - kaart (kaart) en charing (algemene toegang). Met andere woorden, het delen van kaarten. Hiervoor wordt een server-client verbinding gemaakt, die wordt uitgevoerd op basis van een lokaal netwerk, internet of wifi. De server heeft een originele toegangskaart voor het bekijken van gecodeerde satellietkanalen en de client heeft de bijbehorende software waarmee u tv-kanalen kunt bekijken.

Thuisdeling instellen
Thuisdeling instellen

Noodzakelijk

  • - DVB-kaart SkyStar2;
  • - ProgDVB-programma;
  • - plug-in csc 4.0.0.4;
  • - internetverbinding

instructies:

Stap 1

Installeer op uw computer DVB-kaart SkyStar 2. Configureer de software. De SkyStar 2-kaart wordt zowel gebruikt voor het bekijken en opnemen van open en gesloten satellietkanalen via een computer als voor toegang tot internet via een asynchrone verbindingsoptie. Maak verbinding met internet via een vaste lijn: ADSL, GPRS of kabelinternet. Het is vereist voor realtime verzending van dw-sleutels om gecodeerde satellietzenders te bekijken.

Stap 2

Installeer het ProgDVB-programma op uw computer. Pas de DiSEqC-parameters aan wanneer u een schotelantenne op meerdere satellieten hebt afgestemd of een specifieke satelliet specificeert. Installeer de plug-in csc 4.0.0.4, download deze, pak het archief uit in de map / ProgDVB \. Verplaats het bestand msvcr70.dll (niet kopiëren) naar \WINDOWS\SYSTEEM32 zodat dit bestand niet in de map ProgDVB\ blijft staan, anders start het programma ProgDVB niet. Controleer hiervoor de installatie: start ProgDVB, ga naar het menu "Plugins", het tabblad CardServer Client zou moeten verschijnen in het menu dat wordt geopend.

Stap 3

Configureer de csc 4.0.0.4-plug-in. Start ProgDVB, ga naar het menu Plugins van CardServer Client Configure Server. Schrijf / installeer het volgende in het venster dat verschijnt: Protocol: newcamd525; Gebruikersnaam: login voor toegang tot delen (verstrekt bij registratie); Wachtwoord: wachtwoord voor toegang tot de Sharing; Card Server IP Address: servernaam of IP-adres; Poort: aansluitpoort (nummer wordt afgegeven bij aansluiten); Optionele parameters: 0102030405060708091011121314 (des-toets). Klik vervolgens op de knop Item toevoegen en vervolgens op de knop Configuratie opslaan, het venster zou moeten sluiten. De configuratie is voorbij.

Stap 4

Schakel in het programma ProgDVB de gewenste zender van het geselecteerde thuisdeelpakket in. Als de afbeelding na een paar seconden niet verschijnt, doe dan het volgende: ga naar de kanaaleigenschappen; dubbelklik in het venster dat verschijnt op het vereiste CA-type (ID), dat u bij de verbinding wordt gegeven. Klik op de knop "OK", de afbeelding zal binnen enkele seconden verschijnen.

Aanbevolen: