Hoe Verander Ik Windows Op Een Laptop

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Ik Windows Op Een Laptop
Hoe Verander Ik Windows Op Een Laptop

Video: Hoe Verander Ik Windows Op Een Laptop

Video: Hoe Verander Ik Windows Op Een Laptop
Video: How To Change Language In Windows 10 Operating System 2024, Mei
Anonim

Het kan nodig zijn het besturingssysteem te wijzigen om de laptop te upgraden en indien nodig een nieuwere versie van het besturingssysteem te installeren. Het opnieuw installeren van Windows vereist geen speciale kennis en vaardigheden, dankzij de gebruiksvriendelijke interface van het installatieprogramma.

Hoe verander ik Windows op een laptop
Hoe verander ik Windows op een laptop

instructies:

Stap 1

Als u van plan bent een nieuw besturingssysteem op uw laptop te installeren, heeft u een schijf of flashkaart nodig met de bijbehorende distributiekit. Ga naar het laptop-BIOS (toets F2, F9 of F10 om het systeem opnieuw op te starten) en ga naar het tabblad "Boot Device". Op dit tabblad moet u de volgorde van apparaten instellen waarvan het besturingssysteem wordt geladen. Afhankelijk van het medium waarop de Windows-distributie is opgenomen, plaatst u eerst de cd-rom of het USB-station.

Stap 2

Plaats de schijf in het station (flashkaart in USB-poort). Daarna zou de installatie moeten beginnen. Wacht terwijl het installatieprogramma de bestanden kopieert. Vervolgens moet je kiezen hoe het installatieproces moet verlopen: over een bestaand systeem of op een geformatteerde schijf.

Stap 3

Volg de installatie nauwgezet, waarbij je de nodige opties selecteert, ook regionale. Tijdens het installatieproces, maar ook daarna, kan de computer meerdere keren opnieuw opstarten. Wanneer het bureaublad van het besturingssysteem verschijnt, is de installatie voltooid. Aan het einde van de installatie verwijdert u de verwisselbare media waarvan het is uitgevoerd en installeert u vervolgens alle benodigde stuurprogramma's en programma's op de computer.

Aanbevolen: