Een Programma Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Programma Kopiëren
Een Programma Kopiëren

Video: Een Programma Kopiëren

Video: Een Programma Kopiëren
Video: Video tutorial: planitem kopiëren 2024, Mei
Anonim

Ieder van ons stond voor de taak om een programma van de ene persoonlijke of mobiele computer naar de andere te kopiëren. Op basis van de praktijk, met een eenvoudige overdracht, werken de meeste configuratiebestanden echter niet of starten ze niet. Meestal is dit te wijten aan het feit dat voor veel programma's licentiesleutels moeten worden ingevoerd om ongeoorloofd gebruik te voorkomen, ook tijdens herinstallatie.

Ieder van ons had te maken met het probleem van het kopiëren van verschillende programma's
Ieder van ons had te maken met het probleem van het kopiëren van verschillende programma's

instructies:

Stap 1

Voordat we u enkele richtlijnen geven voor het kopiëren van een programma, laten we eens kijken naar de soorten programma's. De eerste is programma's die één INI-bestand gebruiken om hun parameters op te slaan, het tweede type is meerdere van dergelijke bestanden, terwijl ze verantwoordelijk zijn voor verschillende programmafuncties. In het derde geval, wanneer programma's instellingen opslaan met behulp van het systeemregister, is het onwaarschijnlijk dat u kunt kopiëren, omdat een sleutel vereist is of na de eerste keer opstarten alle parameters op "standaard" worden ingesteld. En, ten slotte, het vierde type - programma's die zowel een INI-bestand als het systeemregister gebruiken, en in deze situatie leidt de overdracht van het programma meestal tot onvoorspelbare gevolgen.

Stap 2

U kunt het pakket dpkg-repack gebruiken om "moeilijk mee te nemen" programma's te kopiëren.

Stap 3

Om dit te doen, moet u het eerst installeren en vervolgens de reeds geïnstalleerde software als volgt terugzetten naar het pakket: dpkg-repack someprogram. Deze procedure genereert een pakketbestand in de huidige map dat de originele versie van het installatiepakket zal bevatten.

Stap 4

Vervolgens kunt u het cd/dvd-rom-station gebruiken, er een lege schijf in plaatsen en NERO gebruiken om het programma vanaf deze computer te schrijven en het vervolgens naar een ander medium kopiëren.

Stap 5

Om het programma te starten, hoeft u alleen maar op Setup te klikken. Tot slot wil ik uw aandacht vestigen op het feit dat er geen verschil is tussen het installeren van dpkg-repack aan het begin van de installatie of aan het einde.

Veel succes en vergeet niet om de licentieovereenkomsten te lezen.

Aanbevolen: