Karaoke Zingen Vanaf Een Laptop

Inhoudsopgave:

Karaoke Zingen Vanaf Een Laptop
Karaoke Zingen Vanaf Een Laptop

Video: Karaoke Zingen Vanaf Een Laptop

Video: Karaoke Zingen Vanaf Een Laptop
Video: Home karaoke setup using laptop and youtube 2024, Mei
Anonim

Liefhebbers van het zingen van karaoke-liedjes moeten de nodige apparatuur in huis hebben. Deze activiteit is vooral relevant als je graag gasten ontvangt en luidruchtige bijeenkomsten met vrienden thuis organiseert. U kunt een muziekcentrum kopen dat is uitgerust met de bijbehorende functie, of u kunt karaoke zingen op een laptop.

Karaoke zingen vanaf een laptop
Karaoke zingen vanaf een laptop

Het is nodig

  • - notitieboekje;
  • - kolommen;
  • - microfoon.

instructies:

Stap 1

Koop kwaliteitsluidsprekers. Verander de geluidskaart in je laptop in een kaart met functies die nodig zijn om karaoke te ondersteunen. U kunt ook een softwaresynthesizer op uw mobiele computer installeren, wat de kwaliteit van het muziekafspeelproces zal verbeteren.

Stap 2

Pak een microfoon. Microfoons zijn electret en dynamisch. Dynamic wordt gekenmerkt door een lage signaalamplitude en dit vereist op zijn beurt een sterkere versterker op de geluidskaart. In electretmicrofoons is al een krachtige versterker ingebouwd. De beste optie is een radiomicrofoon. Door de afwezigheid van snoeren kun je optimaal genieten van het zingen.

Stap 3

Sluit de microfoon aan op je laptop. Installeer de software. De programma's kunnen van internet worden gedownload of u kunt er een schijf bij kopen. Er zijn veel soorten programma's met verschillende mogelijkheden en functies. Kies degene die bij uw laptop past.

Stap 4

Zet je laptop, speakers en microfoon aan. Pas het volume aan. Open het gewenste programma en selecteer een nummer. De tekst van het nummer verschijnt op het laptopscherm. Er zijn sites op internet die online karaoke-zang aanbieden. De situatie daar is veel eenvoudiger - je kiest het nummer dat je leuk vindt en zingt. Zing met plezier voor de vreugde van jezelf en je dierbaren.

Aanbevolen: