Hoe De Kracht Van De Voeding Van De Computer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kracht Van De Voeding Van De Computer Te Achterhalen?
Hoe De Kracht Van De Voeding Van De Computer Te Achterhalen?
Anonim

De kracht van de voeding is een zeer belangrijk kenmerk van de computer, die is ontworpen om een ononderbroken en volwaardige werking te garanderen. Hoe hoger het is, hoe beter. Maar er is een minimale waarde die moet overeenkomen met de specificaties van de computer.

Hoe de kracht van de voeding van de computer te achterhalen?
Hoe de kracht van de voeding van de computer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Hoe krachtiger de "vulling" van de computer, hoe krachtiger de voedingseenheid nodig is. In de regel schrijft de fabrikant de stroom op het blok zelf op een speciale sticker. Er zijn verschillende online diensten om de benodigde capaciteit te achterhalen. ASUS heeft een bijbehorend formulier op haar website, na het invullen zal het programma de gewenste waarde weergeven op basis van het maximaal mogelijke stroomverbruik van computercomponenten.

Stap 2

Ga naar de servicepagina. Selecteer in het veld Motheboard Desktop (als u een thuiscomputersysteem gebruikt) of Server (als u voor een server test).

Stap 3

Geef in het CPU-gedeelte de parameters van uw processorfabrikant op. Geef in het veld "Selecteer leverancier" de fabrikant van de kern op, selecteer bij CPU-type de processorfamilie en geef in het veld "Selecteer CPU" het model zelf op.

Stap 4

In het gedeelte VGA-kaart worden de waarden voor de videokaart van de computer aangegeven, waarbij de leverancier de fabrikant is van ATI of Nvidia, en in het gedeelte "VGA selecteren" wordt het model van de videokaart aangegeven, dat kan worden gevonden in het configuratiescherm van het stuurprogramma van het bord (klik met de rechtermuisknop op "Deze computer" - "Eigenschappen" - " Apparaatbeheer "-" Videoadapters ").

Stap 5

Specificeer in de geheugenmodule het type RAM dat wordt gebruikt (DDR, DDRII, DDRIII).

Stap 6

Geef in het menu Opslagapparaten het aantal lees-/schrijfapparaten op dat op de computer is aangesloten. Geef in het gedeelte USB de apparaten op die op USB zijn aangesloten. Markeer in paragraaf 1394 de aanwezigheid van een extra kaart voor video-opname en selecteer in de PCI-sectie de beschikbare apparaten (modem, netwerk (LAN), audio en andere PCI-kaart - het aantal netwerkapparaten en geluidskaarten dat is aangesloten op de PCI-slot op het moederbord en SCSI-kaart - het aantal kaarten voor het aansluiten van een SCSI-brug).

Stap 7

Het programma geeft automatisch de optimale waarde, die niet lager mag zijn dan die aangegeven op de sticker van de voeding. Anders moet het apparaat worden vervangen door een krachtiger exemplaar bij een computerreparatieservice.

Aanbevolen: