Hoe Een Toetsenbord Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Toetsenbord Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe Een Toetsenbord Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Toetsenbord Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Toetsenbord Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd wint de laptop enorm aan populariteit op het gebied van computerverkoop. Dit is immers een compacte en draadloze versie van je desktopcomputer. De lijst met voorzieningen eindigt niet met zijn kleine formaat en ultralichtheid. Naast alle voordelen van een laptop zijn er ook nadelen. Dit is een korte gebruikstijd zonder een netwerk, een klein vermogen van de videoadapter. Sommige laptopgebruikers voelen zich niet op hun gemak met de platte toetsenbordknoppen. Ze worden geholpen door een standaard 101-toetsenbord met de mogelijkheid om verbinding te maken met een laptop.

Hoe een toetsenbord op een laptop aan te sluiten
Hoe een toetsenbord op een laptop aan te sluiten

Het is nodig

Standaard toetsenbord, PS/2-USB-adapter

instructies:

Stap 1

Het lijkt misschien vreemd, maar de keuze voor een lomp toetsenbord is niet toevallig. Veel computergebruikers houden van de sneltoetsen, hoewel dit de snelheid waarmee tekst wordt getypt aanzienlijk vertraagt. Sommige gebruikers komen op het idee om het toetsenbord alleen vanwege de kleur te veranderen. Iemand verandert alleen vanwege de aanwezigheid van extra functietoetsen.

Stap 2

Een nieuw toetsenbord aansluiten op je laptop kan op verschillende manieren, d.w.z. het hangt allemaal af van de plug die zich aan het einde van de toetsenborddraad bevindt. Als het in USB-formaat is, kost de verbinding niet veel moeite en tijd. Zet de laptop uit, draai de laptop terug naar u toe, zoek de USB-connector aan de achterkant van de laptop, steek de stekker die van het toetsenbord komt in de USB-connector van de laptop, zet de laptop aan.

Stap 3

Als de stekker in PS/2-formaat is, moet u een PS/2-USB-adapter aanschaffen. Het schema voor het aansluiten van dit type toetsenbord op een laptop wijkt enigszins af van het schema dat hierboven is geschreven. Zet de laptop uit, draai de laptop terug naar u toe, zoek de USB-connector aan de achterkant van de laptop, sluit de adapter aan op de stekker van uw toetsenbord, steek de stekker die uit het toetsenbord komt in de USB-connector van de laptop, zet aan de laptop.

Aanbevolen: