Geluidsstuurprogramma's Bijwerken

Inhoudsopgave:

Geluidsstuurprogramma's Bijwerken
Geluidsstuurprogramma's Bijwerken

Video: Geluidsstuurprogramma's Bijwerken

Video: Geluidsstuurprogramma's Bijwerken
Video: Smart Driver Updater Version. 4.0.5 ll Update your PC Drivers ll Installation Guide 2020 2024, April
Anonim

Moderne Windows-besturingssystemen bevatten stuurprogrammakits voor veel populaire apparaten. Het gebruik van specifieke hardware impliceert echter de onafhankelijke installatie van de benodigde bestanden.

Geluidsstuurprogramma's bijwerken
Geluidsstuurprogramma's bijwerken

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u na het installeren van een nieuw besturingssysteem merkt dat er geen geluid meer is, controleer dan de activiteit van de geluidsadapter. Deze apparaten zijn onderverdeeld in drie typen: geïntegreerd in het moederbord, interne discrete adapters en externe USB-kaarten.

Stap 2

Open het menu Start en typ "manager" in de zoekbalk. Druk op de Enter-toets en wacht tot het nieuwe venster begint. Na een tijdje wordt een lijst met beschikbare apparaten weergegeven. Vouw het menu Geluid, video en gamecontrollers uit.

Stap 3

Zoek uw geluidskaart en open de eigenschappen ervan. Selecteer het submenu "Driver" en klik op de knop "Update". Laat het systeem automatisch de gewenste bestanden zoeken en installeren.

Stap 4

Als deze methode niet werkt, bezoek dan de website van het bedrijf dat de geluidskaart of het moederbord heeft ontwikkeld. Download software waarmee u uw audio-adapter kunt configureren.

Stap 5

Installeer dit programma. Start je computer opnieuw op. Controleer op piepjes. Het kan soms best lastig zijn om zelf de benodigde chauffeurs te vinden. In dergelijke situaties moeten aanvullende toepassingen worden gebruikt.

Stap 6

Download de Sam Drivers-softwaresuite van de ontwikkelaarssite voor deze software. Installeer de app en voer deze uit. Laat het programma scannen naar geïnstalleerde apparaten.

Stap 7

Na het voltooien van de analyse van apparaten en het vinden van geschikte stuurprogramma's, wordt het hoofdmenu van het programma gestart. Vink de vakjes aan naast de items met betrekking tot audioapparaten. Klik op de knop Installeren.

Stap 8

Selecteer in het menu dat verschijnt "Aangepaste installatie". Wanneer een waarschuwingsvenster verschijnt, klikt u op Toch installeren. Deze procedure moet mogelijk meerdere keren worden herhaald.

Stap 9

Start uw computer opnieuw op nadat u de stuurprogramma's hebt bijgewerkt. Controleer of de geluidskaart werkt.

Aanbevolen: