Mods Activeren

Inhoudsopgave:

Mods Activeren
Mods Activeren

Video: Mods Activeren

Video: Mods Activeren
Video: Euro Truck Simulator 2 mod activeren 2024, Mei
Anonim

Voor gamers betekent het woord "mode" helemaal geen modeshow. In dit geval hebben we het over computerspellen, meer bepaald over hun verbetering. Om de game te updaten, is het niet voldoende om alleen mods te downloaden, je moet weten hoe je ze kunt activeren.

Mods activeren
Mods activeren

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - spellen;
  • - het programma Archiefvalidatie ongeldig gemaakt.

instructies:

Stap 1

Download mods van een virtuele bron. Verander verschillende spelparameters met hun hulp. Mods veranderen de gameplay zelf, met name graphics, geluiden, waardoor je nieuwe personages kunt toevoegen. Houd er rekening mee dat mods vrij veel "wegen", en daarom is het beter om onbeperkt internet te hebben om ze te downloaden. Ze zijn ontwikkeld door zowel het bedrijf dat de game heeft uitgebracht als door de fans van de game. Dankzij mods krijgen games iets nieuws en spelers - een interesse in het spel gaat op en neer.

Stap 2

Voordat je begint met het updaten van je favoriete game, moet je controleren of je archivers op je pc hebt geïnstalleerd. Voor het grootste deel zijn mods verpakt in archieven die worden geopend door Winrar- of Zip-programma's. Open de gedownloade mod met de juiste archiver, zoek de esp- of esm-bestanden erin. Sommige mods bevatten subpacks zoals muziek, video, texturen, geluiden, meshes. Het komt voor dat archieven worden ingepakt als bsa-bestanden.

Stap 3

Pak in ieder geval de inhoud van het archief uit. Alleen de Readme-bestanden, dit zijn tekstbestanden, mogen uitgepakt blijven, ze worden gepresenteerd in de vorm van een txt-bestand. Definieer het pad voor het archief - de bestanden moeten naar de Data-map gaan, die zich in de hoofdmap van het spel bevindt. Bij het uitvoeren van een bewerking kan Windows een vraag weergeven: de inhoud van identieke mappen vervangen? Antwoord bevestigend.

Stap 4

De meeste mods hebben een klein programma nodig om te activeren. Archivelnvalidation Invalidated zorgt ervoor dat de geïnstalleerde mods in het spel werken. Installeer nieuwe modellen, afbeeldingen en geluiden met behulp van het programma, om het probleem op te lossen, klikt u gewoon op Activeren.

Stap 5

Voeg slechts één mod toe aan het spel. Controleer na installatie altijd de functionaliteit van de versie. Sommige mods kunnen conflicteren en u krijgt fouten. Installeer de volgende mod alleen als de game werkt met de vorige mod. Bewaar een kopie van de Data-map voor het geval dat.

Aanbevolen: