Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft Zonder Mods

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft Zonder Mods
Hoe Maak Je Een Auto In Minecraft Zonder Mods
Anonim

De meeste gebruikers van het Minecraft-spel willen snel over de wereld reizen. Hiervoor hebben ze een voertuig nodig, zoals een auto. Natuurlijk hebben velen de vraag hoe ze een auto in Minecraft kunnen maken zonder mods.

Hoe maak je een auto in minecraft zonder mods
Hoe maak je een auto in minecraft zonder mods

Is het mogelijk om een auto te maken in Minecraft zonder mods?

Technisch gezien waren de makers niet van plan om een auto in de game te bouwen. Er zijn echter veel bugs en glitches die het mogelijk maken om een auto te maken. Je kunt ook met een zadel rondlopen met het spelen van varkens. Paarden zijn zelfs verschenen in de laatste updates van het spel.

Om echter een mooie en functionele auto te maken, moet je nog steeds add-ons voor de game installeren.

Hoe maak je een auto in Minecraft zonder mods

Om een auto te maken zonder mods te installeren, moet je twee rijen van drie blokken van welk materiaal dan ook op elkaar leggen. Voor de blokmuur moet je rails plaatsen en er een trolley op zetten. Aan de blokken moeten fakkels worden gehangen die koplampen simuleren. Je moet een opgezadeld varken in de kar leggen. Voordat de beweging wordt gestart, moeten de rails worden gebroken. De kar wordt aangedreven door een varken. U kunt zo'n machine besturen door op de rechtermuisknop te drukken.

Hoe maak je een auto met een mod in Minecraft

Om een goede auto te maken, moet je The car mod installeren.

Om een auto te bouwen, moet je twee zuigers, rood stof, twee fakkels, een oven, vier stukken ijzer, een kist en zestien stukken leer in voorraad hebben.

Om een motor te maken, moet een auto in het werkvenster worden geplaatst langs de zuiger aan de randen van de middelste rij, rood stof in het midden, fakkels in de onderste hoeken en een oven in de centrale cel van de laatste rij.

Om wielen te maken, moet je een stuk ijzer in het midden van het werkvenster en ongeveer acht stukken leer plaatsen. In twee acties kun je vier wielen van de auto krijgen.

Om een auto te maken in Minecraft (niet zonder het gebruik van mods), moet je een motor, een kist, twee stukken ijzer op de wielen plaatsen.

Aanbevolen: