Hoe Mods Te Installeren In Stalker Install

Inhoudsopgave:

Hoe Mods Te Installeren In Stalker Install
Hoe Mods Te Installeren In Stalker Install

Video: Hoe Mods Te Installeren In Stalker Install

Video: Hoe Mods Te Installeren In Stalker Install
Video: How To Install *Most* S.T.A.L.K.E.R. Mods 2024, Mei
Anonim

De S. T. A. L. K. E. R-reeks games en boeken is ongetwijfeld nog steeds erg populair. Na de release van "Shadows of Chernobyl" en add-ons daarvoor, begonnen veel mods voor deze games te verschijnen. Tegenwoordig zijn er tientallen mods voor S. T. A. L. K. E. R. waarmee je kunt genieten van nieuwe gameplay, graphics en verhaallijn.

Hoe mods te installeren in stalker install
Hoe mods te installeren in stalker install

Noodzakelijk

  • - schijf met het spel STALKER;
  • - een schijf met de nodige aanpassingen of internettoegang om mods online te downloaden;
  • - computer;
  • - een beetje geduld.

instructies:

Stap 1

Eerst moet je het originele spel installeren - het is onmogelijk om de mod zomaar te installeren. Installeer STALKER: Shadows of Chernobyl, Clear Sky of Call of Pripyat. Het installeren van het originele spel levert geen problemen op.

Stap 2

Nadat het originele spel is geïnstalleerd, plaatst u de mods-schijf en wacht u op automatisch laden. Selecteer vervolgens de gewenste wijziging van het spel en start het installatieproces. Het installeren van de mod duurt ongeveer 5 minuten (de exacte tijd is afhankelijk van het vermogen en andere parameters van uw computer).

Stap 3

Als je geen schijf met STALKER-mods hebt, kun je naar elke thematische site gaan, de mod die je leuk vindt voor de game selecteren en downloaden. Dit kan grotendeels gratis dankzij de vele fans van het spel. Op vergelijkbare sites kun je screenshots van het spel zien met behulp van mods, en de beschrijving voor elke wijziging lezen.

Stap 4

Nadat u de mod vanaf de schijf hebt geïnstalleerd, verschijnt er een andere snelkoppeling op uw bureaublad, door erop te klikken, kunt u het STALKER-spel met de mod starten. Je kunt ook de originele versie van het spel spelen door op het gebruikelijke STALKER-pictogram op het bureaublad te klikken.

Aanbevolen: