Mods Uploaden

Inhoudsopgave:

Mods Uploaden
Mods Uploaden

Video: Mods Uploaden

Video: Mods Uploaden
Video: How to upload a CUSTOM Friday Night Funkin' mod to Gamebanana 2024, Mei
Anonim

Het downloaden van mods is normaal voor mensen die zichzelf als gamers beschouwen. Dit proces bestaat uit het verbinden van amateur-extensies met het spel, waardoor de gameplay rijker en interessanter wordt.

Mods uploaden
Mods uploaden

instructies:

Stap 1

Geef de voorkeur aan vertrouwde sites om mods te downloaden. Digitale distributiediensten zoals Steam zijn ideale plaatsen om mods te downloaden. Door het product daar te downloaden, kunt u er honderd procent zeker van zijn dat het geen virus of "worm" bevat en bovendien stabiel en betrouwbaar werkt. Dit wordt bereikt door het feit dat elke wijziging door de ontwikkelaars zelf wordt gepubliceerd of door hen wordt goedgekeurd. Het is echter niet nodig dat de site een licentie heeft: veel gameportals voeren moderatie van dezelfde grondigheid uit, maar plaatsen uitsluitend amateurtoevoegingen - een voorbeeld is Stopgame.ru.

Stap 2

Download wijzigingen met het installatieprogramma. Op internet kun je verschillende variaties van dezelfde mod vinden, en de meest getrouwe zal degene zijn die de minste inspanning van je kost om te installeren. In de regel zijn goede en hoogwaardige add-ons (en nog meer de officiële DLC) uitgerust met een installatieprogramma dat vereist dat de gebruiker alleen de map met het spel specificeert. Dergelijke mods worden zorgvuldiger en met zorg gemaakt, en het belangrijkste is dat u bij het installeren de mogelijkheid om de gamebestanden te beschadigen volledig vermijdt als ze onjuist zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Soms is het mogelijk om een add-on rechtstreeks vanuit het spel te downloaden. Er zijn twee basisopties om dit te doen - download de DLC (plug-in van de officiële site) en sluit de wijziging aan vanaf de harde schijf. In het eerste geval zal het spel automatisch (als de mod niet betaald is) beginnen met downloaden en installeren en hoef je niets te doen. Wanneer u daarentegen vanaf de harde schijf start, moet u eerst de wijziging downloaden, deze in de juiste map plaatsen (deze moet in de installatie-instructies voor de mod staan) en na het starten van het spel in de "add-ons" menu, zoek de gedownloade en druk op de knop "uitvoeren". Deze "handige" opstelling bestaat in Fallout, The Elder Scrolls en Doom 3.

Aanbevolen: