Hoe De Database Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Database Te Verbinden
Hoe De Database Te Verbinden

Video: Hoe De Database Te Verbinden

Video: Hoe De Database Te Verbinden
Video: How to connect SQL server database with visual Studio C# 2024, Mei
Anonim

Een moderne accountant werkt vaak niet met één organisatie, maar met meerdere. Een dergelijke hoge werkefficiëntie wordt bereikt door de automatisering van documentbeheer in het algemeen, met behulp van computers en speciale programma's, bijvoorbeeld zoals 1C. Om met nog een klant te werken, hoeft de accountant alleen nog een database aan te sluiten op de 1C-shell.

Hoe de database te verbinden
Hoe de database te verbinden

Noodzakelijk

  • - 1C programma;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Zoek het installatiebestand van de 1C-database op via de "File Manager" of via de snelkoppeling op het bureaublad. Dubbelklik erop met de muis om het eerste downloadmenu van het programma te openen. Het 1C-programma zal u vragen om de client te selecteren met wiens documentatie u wilt werken - de databases worden weergegeven in de lijst van het venster dat verschijnt. Om een nieuwe klant toe te voegen, is de knop "Toevoegen" speciaal voorzien.

Stap 2

Het venster "Registration Information Base" wordt geopend. In de bovenste regel moet u de naam van de organisatie schrijven (u kunt een verkorte versie opgeven) en in de onderste regel - het pad naar de database op de harde schijf van uw computer. Om het pad in te stellen met behulp van "Bestandsbeheer", klikt u op de knop met stippen. U kunt verschillende namen voor de database bedenken, maar het is vermeldenswaard dat een pc een groot aantal verschillende bestanden kan bevatten, dus probeer namen te gebruiken die u begrijpt.

Stap 3

Zoek de map met de database van de nieuwe organisatie door het pad vanuit de hoofdmap te volgen. Bevestig uw beslissing door op de knop "Ok" te klikken en vervolgens opnieuw - om het registratievenster te sluiten. Nu verschijnt een nieuwe organisatie in de lijst met klantenbestanden en om met haar documenten te werken, moet u deze in de lijst selecteren en op de knop "Ok" klikken. De toegang tot de documenten van de organisatie wordt uitgevoerd onmiddellijk na het laden van het programma in het besturingssysteem.

Stap 4

Over het algemeen moeten databases op een veilige locatie worden bewaard. Probeer back-ups te maken en deze op draagbare media op te slaan en gebruik speciale antivirussoftware op uw computer. Werk de handtekeningdatabases regelmatig bij, zodat uw computersysteem altijd beschermd is.

Aanbevolen: