Hoe U Kunt Zien Welke Programma's Op Uw Computer Werden Uitgevoerd

Inhoudsopgave:

Hoe U Kunt Zien Welke Programma's Op Uw Computer Werden Uitgevoerd
Hoe U Kunt Zien Welke Programma's Op Uw Computer Werden Uitgevoerd

Video: Hoe U Kunt Zien Welke Programma's Op Uw Computer Werden Uitgevoerd

Video: Hoe U Kunt Zien Welke Programma's Op Uw Computer Werden Uitgevoerd
Video: Programma's automatisch opstarten in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Als er meerdere mensen op uw computer werken en u bent computerbeheerder, heeft u de mogelijkheid (en hoogstwaarschijnlijk ook de noodzaak) om te controleren wat er op de computer gebeurt. U kunt erachter komen welke programma's zijn gestart, screenshots bekijken, bestandswijzigingen en netwerkverkeer volgen met behulp van de NeoSpy-spyware.

Hoe u kunt zien welke programma's op uw computer werden uitgevoerd
Hoe u kunt zien welke programma's op uw computer werden uitgevoerd

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - het NeoSpy-programma.

instructies:

Stap 1

Start uw browser en voer de programmanaam - NeoSpy in de zoekbalk in. Download het en sla het op uw harde schijf op. Je kunt het downloaden van de officiële website ru.neospy.net. Het programma moet geïnstalleerd worden, dubbelklik op het installatiebestand. Het is ook vermeldenswaard dat deze programma's diep in het systeem moeten worden geïnstalleerd, aangezien ervaren gebruikers dergelijke hulpprogramma's kunnen vinden in de map Program Files.

Stap 2

Voer het NeoSpy-programma uit. U moet onmiddellijk alle parameters van het programma instellen: hoe u de spion kunt oproepen vanuit de verborgen modus, het wachtwoord voor toegang tot het programma en de instellingen voor logboekregistratie bewerkt - op welke momenten een schermfoto moet worden gemaakt, bewerkingen met de bestandssysteem en meer. Verzin een moeilijk wachtwoord, niet geassocieerd met datums en namen. Het is het beste om hoofdletters en kleine letters te gebruiken.

Stap 3

Zet het programma in verborgen modus door op "Start Tracking" te klikken. Controleer het resultaat van het programma over een paar uur. Open het berichtenlogboek, waarin alle gebeurtenissen worden vastgelegd die op uw computer plaatsvinden. U krijgt een volledige lijst te zien van alle bewerkingen die tijdens de opgegeven periode op de computer zijn uitgevoerd.

Stap 4

Programma's starten, sites bezoeken, bestanden verwijderen of kopiëren - al deze bewerkingen werden geregistreerd als gebeurtenissen in het loglogboek en u kunt ze gemakkelijk bekijken en zelfs de exacte starttijd achterhalen. U kunt meer te weten komen over alle functies van het programma door naar de help te gaan, die beschikbaar is in het hoofdvenster van het programma. U kunt zelfs de inhoud van persoonlijke correspondentie bekijken in instant messengers of op sociale netwerksites. Maar gebruik dergelijke informatie niet te veel. De beste optie is om meerdere accounts aan te maken met beperkte toegang.

Aanbevolen: