Hoe Te Printen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Printen?
Hoe Te Printen?

Video: Hoe Te Printen?

Video: Hoe Te Printen?
Video: Hoe te printen vanaf je iPad naar je brother printer via wifi 2024, Mei
Anonim

Bent u eigenaar van een organisatie of bent u de systeembeheerder van deze organisatie, dan is automatisering van het werkproces gedurende de dag voor u van groot belang. Voor 8 uur werk krijg je bijvoorbeeld meer dan 50 werken die in Word zijn gedaan. Hoe kun je aan een bepaalde persoon aangeven dat er een fout is gemaakt in zijn werk als er geen signatuur in deze werken staat? Met andere woorden, is het mogelijk om de auteur van het werk af te drukken? Het blijkt dat dit een eenvoudige handeling is.

Hoe te printen?
Hoe te printen?

Noodzakelijk

Microsoft Word-software, macro's

instructies:

Stap 1

Om de auteur van een document op de pagina van zijn werk weer te geven, is het noodzakelijk dat elke gebruiker van dit netwerk van computers informatie over zichzelf invult. Als deze gegevens nog niet zijn ingevuld, kunt u dit als volgt doen: klik op het menu "Service" - het item "Opties" - het tabblad "Gebruiker". Het is ook noodzakelijk dat gebruikersgegevens in het document zelf worden weergegeven. Meestal worden ze toegevoegd aan documentvoetteksten.

Hoe te printen?
Hoe te printen?

Stap 2

Maak een nieuw document in Microsoft Word.

Klik op het menu Extra - Macro - selecteer Opname starten.

Hoe te printen?
Hoe te printen?

Stap 3

Geef de macro een naam in het dialoogvenster dat wordt geopend (neem bijvoorbeeld de naam van de auteur). Er verschijnt een afbeelding van een hamer, klik erop.

Ga in het geopende venster naar het tabblad Opdrachten. Sleep vanaf de rechterkant van de pagina uw macro (Normal. NewMacros.autoname) naar de taakbalk. Als alles goed gaat, ziet u uw macro-opstartprogramma.

Hoe te printen?
Hoe te printen?

Stap 4

Klik op het menu Beeld - selecteer Kop- en voetteksten.

Ga naar de header die je nodig hebt (in ons geval de footer). Klik op de knop met de tekst - "Selecteer autotekst" - "Auteur, paginanr., Datum".

Stap 5

Als resultaat ontvangt u een string met de computergebruikersnaam (de auteur van het document), paginanummer en huidige datum.

Klik op Opname stoppen in het bewerkingsvenster voor kop- en voettekst.

De gebruiker die het document gaat afdrukken, moet op de macro klikken voordat het document wordt opgeslagen en afgedrukt.

Aanbevolen: